U bent hier: Home / Maurice de Hond kind Sondercommando's

Maurice de Hond kind Sondercommando's

by J.L. de Kreek — last modified 20-03-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Het redelijke vermoeden dat Maurice de Hond misschien kind is van Sondercommando's wordt gewekt door het feit dat zijn ouders en mensen waarmee zij omgingen Auschwitz overleefd hebben, ondanks pogingen daar zijn moeder onvruchtbaar te maken. Meeste mensen weten niet dat de Joden in Auschwitz zijn beland op initiatief van de Zionisten. De treinen waren al in 1896 besteld door de grondlegger van het moderne Zionisme, een man als Maurice de Hond die ruimschoots misbruik van vrije meningsuiting en prominent opinie maakte. De moeder van Maurice was misschien gewoon assistent van Mengele.

De Joden zijn in de kampen vermoord door Sondercommando's met een kampfunctie. Er waren ook Sondercommando's met een veldfunctie. De Sondercommando's met de kampfunctie zijn verondersteld gedwongen Joodse medegevangenen te vermoorden op straffe van liquidatie. Omdat het kamp Auschwitz in het bezit valt van de familie Rothschild en op initiatief van de onderneming van de familie is gebouwd en de locatie in 1939 is uitgekozen door Betar en ook grote aantallen bestuurders van het kamp Joodse namen hebben en Hitler en zijn Nazi's diepgaand samenwerkte met de Zionisten om de plannen voor Holocaust van de Zionisten te volbrengen, moet er getwijfeld worden aan de betrouwbaarheid van verklaringen van 'Joden' die de kampen overleefd hebben.

De moeder van Maurice de Hond zou zijn ingespoten met een gif om haar onvruchtbaar te maken. Omdat de arts die de eerste behandeling deed een Joodse arts was naaide deze Joodse arts de baarmoeder dicht van de moeder van Maurice de Hond. Dit deed deze Joodse arts bij nog enkele vrouwen die kampvriendinnen waren van de moeder van Maurice de Hond. Doordat de baarmoeder van de moeder van Maurice de Hond was dichtgenaaid kon zij niet vergiftigd worden. Na de oorlog is de baarmoeder van de moeder van Maurice de Hond kennelijk weer hersteld en kon ze kinderen krijgen. Op internet is niks te vinden over 'dichtnaaien baarmoeder' en de verhalen over zeep van vet en lampenkappen van huid van Joden en gekrompen Joodse hoofden zijn ook niet waar.

Aan de hand van primaire door niemand besproken openbare Zionistische bronnen is inmiddels voldoende betrouwbaar vastgesteld dat de geschiedenis over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zoals dat wordt onderwezen in Nederland, de wereld en Europa bestaat uit een aaneenrijging van leugens om het zicht op de grote Zionistische daders weg te houden. Heden ten dagen wordt de Nederlandse Rechtspraak door Zionisten bedreigd met afgrijselijke consequenties wanneer het in rechtszaken waarin personen met Joodse achtergrond zijn gedagvaard, de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust erkent

Maurice de Hond als kind van Joodse ouders met een verleden in de concentratiekampen zou van de daken moeten schreeuwen dat de helden van Geert Wilders journalisten zijn met Zionistische ambities die de grote wegbereiders zijn van Hitler en de gaskamers. Dat doet Maurice de Hond niet. Maurice de Hond draagt met zijn Ipad school bij aan debilisering van de jeugd en promoot oppervlakkige chinezen speeltjes als 'need to have' apparaat in de digitale tijd wat het meest blijkt te worden afgeluisterd door de CIA.

Het verondersteld Joods bloed van Maurice de Hond is misschien lang zo kosjer niet als hij denkt. Maurice de Hond is meest waarschijnlijk Asjkenazisch. Dat is hetzelfde verjoodste ras als waarvan Lodewijk Asscher stamt. Dit is het ras waarin de tekens NAZI van oudsher in de groepsaanduiding gebakken zitten. Deze groep bestaat uit mensen die denken dat zij Joods zijn terwijl zij stammen van Ashkenaz en ook het Jodendom niet handhaven. Het is de vraag waarom er zo weinig deugt van Maurice de Hond.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus