U bent hier: Home / MDI vijand vrije woord

MDI vijand vrije woord

by J.L. de Kreek — last modified 24-02-2013 06:55
Opgeslagen onder:

Ronald Eissens, de oprichter van het Meldpunt Discriminatie Internet, dreigt met 'serious consequences' voor iedereen die de Holocaust ontkent. Toevallig net nu tijdens “de grote zaak” tegen de eigenaar van de websites hetzuur.nl, nazitruth.nl en holocaustles.nl naar aanleiding van aangiftes van het MDI, het CIDI, de Joodse Omroep en een aantal prive-personen vanwege antisemitisme en Holocaustontkenning. Wie de geschiedenis der Joden een beetje onder de huid heeft weet dat de Zionisten altijd een plaag zijn geweest.

De Holocaust heeft niet plaats gevonden. In de eerste plaats omdat het een Shoah was en in de tweede plaats omdat het er zich (gelukkig) naar uit laat zien dat er in het echt significant minder dan zes miljoen Joden vermoord zijn. Eerlijk en onafhankelijk kosher wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat het aantal vermoordde Joden geschat moet worden op tussen de één komma zeven en drie komma drie miljoen. Theoretisch bestaat de mogelijkheid dat het er minder dan vierhonderduizend zijn, alleen de kans daarop in het echt wordt zeer klein ingeschat.

Joden hebben nooit een Joodse Staat gewild. Althans niet sinds de vertrooiing 2000 jaar geleden. Joden gaan voor verlossing in de Diaspora. Joden zien de veiligheidsmuur rond Israel als de muur van het moderne-getto. Joden doen niet aan politiek en zijn van mening dat de slavendrijvers en getto-managers van vroeger erin geslaagd zijn alle Joodse kolonies bijelkaar te brengen op het meest explosieve stukje aarde in het universum om de Joden tot de laatste man vrouw en kind uit te roeien bij en tijdens de Hel van Megiddo. Bovendien is Jodendom geen ras. Wie dat gelooft denkt als een rascist.

De Holocaust is een leugen om de mensheid in angst geplaatst te houden, en om de grote mannen en vrouwe achter de Nationaal Socialisten uit beeld te houden. De Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk zoals uitgevoerd door Adolf Hitler is 100% een Zionistisch concept, betaald door Zionisten met de grote Rothschild bankiers als vetste profiteurs. Ronald Eissens, de man van Magenta en het Meldpunt Discriminatie Internet verslikt zich in de Joodse geschiedenis. Door de jaren heen zijn Zionisten altijd het grote gevaar voor de Joden geweest. De Nazi propaganda was geinspireerd op wat de Zionisten zeiden, de Joden uit Irak zijn nota bene met Zionistische aanslagen opgejaagd het wereld-getto in.

Volgens de eigenaar van hetzuur.nl is het ziekelijk zoals het MDI, het CIDI, de Joodse Omroep en een aantal prive-personen, huichelen en liegen. De orginele teksten van de Zionisten uit de begin tijd van het Zionisme tot nu doen aan antisemitisme niet onder aan Mein Kampf en gaan terug tot in de negentiende eeuw. Dat de Zionisten de aanstichters van het modern antisemitisme zijn zeggen de Zionisten zelf in de eigen geschriften. Ook onderwijzen de Zioniten dat antisemitisme een gerechtvaardigde vorm is van zelfverdediging.

Wat Joods het meest steekt is het eindeloos zuigen van het CIDI wanneer een herdenking niet precies gaat zoals de directeur en co voor ogen hebben. Bepaalde mensen willden graag herdenken door om elke vier mei twintig punt nul nul uur 'sharp' een minuut uit volle borst KUUUUUUUUUUUT! te roepen, aldus steeds de eigenaar van hetzuur.nl. Die niet kan wachten tot Ronald Eissens en de medewerkers van Meldpunt Discriminatie Internet en het CIDI in de gevangenis zitten. De Zionisten van het eerste uur propageerde al 'extensive but firm limits on public opinion'.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Jodendom is anti-Zionistisch
Bulbes
Zionisten zijn anti-Joods