U bent hier: Home / Medewerkers DWDD molesteren journalist

Medewerkers DWDD molesteren journalist

by J.L. de Kreek — last modified 22-10-2013 14:10
Opgeslagen onder:

Dinsdag 22 oktober 2013 rond de klok van 12 is een verslaggever van hét Goede Nieuws™ gemolesteerd en ernstig mishandeld door meerdere medewerkers van De Wereld Draait Door in vereniging, het programma van de duurst betaalde parasiet van de Nederlandse publieke omroep. De verslaggever kwam alleen de post brengen en een journalistiek gesprekje aanknopen over het terrorisme in de Nederlandse politiek en het racisme van Geert Wilders.

Rucksigloss werd de verslaggever van het Goede Nieuws beetgepakt door twee, drie vier medewerkers van De Wereld Draait Door. Er ontstond een vechtscene die zo uit de Matrix geknipt zijn kan. De verslaggever van het Goede Nieuws werd bij de armen beetgepakt door twee tot drie of althans meerdere medewerkers van DWDD en vanachter gekeeld door de grootste hufter van de tent die vanaf nu weet dat hij de verslaggever van het Goede Nieuws niet molesteren kan zonder ernstige consequenties rechtens te duchten te hebben.

Als molesteren van collega verslaggevers de weg is die de publieke omroep bewandelt, in casu door de medewerkers van uber narcist Matthijs van Nieuwkerk van de Wereld Draait Door, dan kunnen betrokken medewerkers erop rekenen dat het voortaan eerst slaan en dan praten is. Hierboven het radioverslag van iets meer dan zeven minuten. U hoort dat de verslaggever van het Goede Nieuws een redelijk gesprek voert.

De comotie na een minuut of zeven is het beetpakken door twee, drie, vier medewerkers van De Wereld Draait Door. Het feitelijke wurgen van de verslaggever van het Goede Nieuws is niet te horen omdat de microfoon uit handen was genomen en uitgezet. Keel doet zeer. Praten en slikken is moeilijk. Het strottenhoofd, stembanden en de middenrif zijn beurs. Whiplash. De desbetreffende medewerkers zijn verzekerd van minimaal een tweede bezoekje en het feit dat er rechtens wraak genomen worden zal op de mishandeling van een collega journalist door de medewerkes van De Wereld Draait Door.

Update: morgen bij de Politie om aangifte te doen. De Politie heeft daarvoor een bubbelblok gereserveerd.
Update: aangifte tegen DWDD

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus