U bent hier: Home / Media liegen opzettelijk

Media liegen opzettelijk

by J.L. de Kreek — last modified 19-02-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Dat Donald Trump gelijk heeft met zijn keiharde uithalen naar de media wordt bewezen door de door professionals in het veld getoetste feiten op hét Goede Nieuws™. Middels 'fake news' ondersteunen de media opzettelijk wederrechtelijk de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. De media liegen al sinds de agenda van de helden van Geert Wilders de media domineert.

De media maken zich druk om het immigratiebeleid van Trump terwijl de media schuld heeft aan de kwestie omdat de media de feiten in verband met de aanslagen in de VS 11 september 2001 niet respecteert. Personen die de waarheid openbaren worden belachelijk gemaakt door de media, dat is een actieve campagne om de werkelijkheid schade aan te doen. Bij GeenStijl wordt dit “tendenties,  ongefundeerd en nodeloos kwetsen” genoemd. 

De leugens van de media gaan niet alleen over de aanslagen in de VS 11 september 2001. De leugens in de media gaan zelfs over de schuld van de Duitsers aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Het plan voor de Holocaust is bedacht door de helden van Wilders die in hun tijd prominente journalisten en opiniemakers waren met vrienden in de media zoals bij de Telegraaf waarmee zij de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust symbiotisch samenwerkend hebben voorbereid. 

De leugens van de media gaan ook over HIV en AIDS. Probeer de media aan het verstand te peuteren dat in 1984 door Robbert Gallo bewezen is dat AIDS niet door HIV wordt veroorzaakt en dat hij haaks daarop de conclusie trok de oorzaak van AIDS te hebben gevonden. De bewijzen van deze feiten staan al die tijd in het gerenommeerde wetenschappelijke tijdschrift Science en geen enkele journalist heeft de onderzoekscijfers van Gallo nageteld om aan te tonen dat zijn conclusie niet deugt. 

De leugens van de media gaan ook over het grootschalig kindermisbruik door de criminele organisatie van ambtenaren wat zich de kinderbescherming noemt. Wanneer Chris Klomp van het AD die nota bene rechtbankverslaggever is de feiten onder de neus wordt geduwd doet hij alsof het niks betekent en beledigt hij de boodschapper. Het is lang en breed bewezen dat Nederlandse minderjarigen dagelijks structureel op grote schaal worden misbruikt door de kinderbescherming en niemand doet wat.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus