U bent hier: Home / Medicijn tegen HIV & AIDS gevonden

Medicijn tegen HIV & AIDS gevonden

by J.L. de Kreek — last modified 22-11-2015 07:00
Opgeslagen onder:

Hét medicijn tegen HIV en AIDS is gevonden. Dat medicijn blijkt gezond leven te zijn in plaats van de chemische troep van de Pharmachemie te slikken. Al in de jaren tachtig van vorige eeuw bewees de vermaarde wetenschapper Robert Gallo in het wetenschappelijke tijdschrift Science dat AIDS meest waarschijnlijk niet veroorzaakt wordt door HIV. Gallo bezat kostbare patenten op HIV-tests en fraudeerde in verband met de conclusies van de objectieve meetgegevens.

Heel de Pharmachemie is hem gevolgd. Gesteund door politiek en media. Terwijl er geen enkel academisch bewijs bestaat dat AIDS door HIV veroorzaakt wordt. Iedereen die tegenspraak levert wordt uitgescholden of moordenaar genoemd. AIDS wordt veroorzaakt door de medicijnen die patiënten voorgeschreven krijgen op basis van protocollen van artsenorganisaties en overheden die een opdracht tot massamoord inhouden. Meeste mensen die sterven aan AIDS sterven door medicijnmoord. Niet door HIV. 

HIV is een aanwijzing voor een ongezonde levensstijl. De eerste AIDS patiënten in de Verenigde Staten begin jaren tachtig vorige eeuw waren feestvierders die poppers, coke, drank en andere drugs gebruikte en hun opvolgende geslachtsziektes behandelde met antibiotica tot het immuunsysteem uitgeput was. Bij die mensen is ook HIV gevonden. Zonder dat er in de hele wetenschap een bewijs bestaat dat AIDS door HIV wordt veroorzaakt. 

Gezond leven is hét medicijn tegen HIV en AIDS. Rust. Regelmaat. Reinheid. Ouderwetse middeltjes. Gangbare aandoeningen gangbaar bestrijden. Niet een aandoening behandelen met HIV/AIDS medicijnen omdat bij de patiënt HIV gevonden is. HIV is een 'marker' voor ongezonde levensstijl. Niet een veroorzaker van een verschrikkelijke welhaast ongeneselijke aandoening met een lange incubatie tijd. Patiënten die HIV/AIDS medicijnen slikken moeten daarvan afgeholpen worden om niet het risico te lopen te sterven aan medicijngebruik.

De grote Joep Lange die als Nederlandse wetenschapper namens het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam zijn patiënten vergiftigde, heeft al de jaren van zijn loopbaan in de industrie onrechtmatig geprofiteerd van de overigens opvallende corrupte van Robert Gallo in Science in 1984. Het is bizar hoe eenvoudig te zien is dat Robert Gallo de gegevens uit de statistieken totaal tegenovergesteld interpreteert. De objectieve meetgegevens van Robert Gallo bewijzen dat hij in 1984 reeds wist dat HIV meest waarschijnlijk niet de oorzaak is van AIDS. Wie het recept voor genezing van HIV en AIDS van een echte arts wil vraagt dokter Juliane Sacher.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus