U bent hier: Home / Meisje met Strik

Meisje met Strik

by J.L. de Kreek — last modified 04-09-2013 20:50
Opgeslagen onder:

Meisje met Strik. Overleden in Haifa. 52 was ze. Gedeporteerd in 1943. Station Muiderpoort. Westerbork. Gaskamer. Vriendin thuis wist niet waar ze was. Moeder zei: “ze is verhuist”. Na de oorlog nooit meer iets van gehoord. Haar foto stond in de krant reeds vele keren. Niemand die haar herkent. Tot recent. Verhuist, naar Israël. Ontsnapt aan de trein. Ze moest met de goederen wagon, want ze moest het transport zelf betalen. Auschwitz was doorvoerkamp, bedoeld om Joden dieper Rusland in te brengen ter Kolonisatie van het door de Duitsers bezet gebied. Odessa was de haven naar het beloofde land.

Het zoveelste verhaal waarin de geschiedenis niet verteld wordt over de Tweede Wereldoorlog en de Joden zoals deze is. Toevallig dit keer levert weer Matthijs van Nieuwkerk het bewijs met zijn De Wereld Draait Door en de bespreking van het boek met verhalen van kinderen die bruut zijn weggevoerd door de Zionistische beulen, dat niemand weet wat er gebeurt is. De SS maakte de foto van het Meisje Met Strik toen ze onverschrokken gerangeerd stond. Toevallig dat de oprichter van de SS een joodse achtergrond had. Net als Hitler overigens.

Ook het verhaal van het geld wat Hitler van prominente joden kreeg, miljoenen tegelijk, wordt nooit eerlijk verteld. Feit is dat joden de Tweede Wereldoorlog en de Shoah beraamd hebben. Ze schrijven het zelf en lijken er trots op. Bij en tijdens de holocaustpropaganda hebben de joden het er nooit over dat hun leiders al in 1897 de mensenrechten voor de joden ontbonden hebben. Bizar dat die Hans Knoop wel achter Menten aanjaagt en de grote Nazicriminelen in de Knesset ongemoeid laat. De grond van die aberratie is het eenvoudige feit dat Hans Knoop een supernazi in verhouding tot Pieter Menten.

Menten die bij de rechter uitlegt dat Knoop een Nazi is werd in die tijd nog niet geloofd. Eichmann heeft zich waarachtig verraden gevoeld door zijn Zionistische vrienden met het showproces in Jeruzalem. Er zijn ook getuigenissen van joden die met zakken vol geld en sieraden en andere waardevolle middelen met de trein de grenzen in Oost Europa passeerde op weg naar het beloofde land. Ronny Naftaniel, Esther Voet, Leon de Winter, die andere joodse broodschrijvers, geen van hen zijn bereid toe te geven dat de Jodenvervolging van 1940-1945 de vervulling is van de Zionistische Zaak die formeel aanvangt te Basel 29 augustus 1897 en doorgaat tot de Rothschild bankiers familie die het geheel gefinancierd heeft pauselijk gekroond is tot koninklijke familie van Groot Israël.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus