U bent hier: Home / Melding terrorisme GeenStijl

Melding terrorisme GeenStijl

by J.L. de Kreek — last modified 16-11-2015 14:10
Opgeslagen onder:

Vandaag rond de klok van 12:00 uur is bij de Politie melding gemaakt van de voortbouwende terrorisme gerelateerde handelingen van GeenStijl, Telegraaf en GeertWilders. Begin dit jaar zijn strafklachten tegen hen ingediend in verband met eerdere terroristische en internationale misdrijven. Nu met de aanslagen in Parijs voeren zij de druk op en bereiden zij nieuwe aanslagen voor op Nederland en Europa. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn ook beraamd en gepleegd door de groep van Wilders, Telegraaf en GeenStijl. Deze groep is tevens verantwoordelijk voor WOII en de Jodenvervolging en werkt sinds 1897 aan het stichting van hun Rijk. Tekst van de melding staat hieronder:

"Ik neem waar dat in Nederland verblijvende Nederlanders op dit moment aanslagen uitlokken op Nederland en/of Europa, en/of terrorisme gerelateerde voorbereidingshandelingen treffen zodat er aanslagen gepleegd worden in Nederland en/of Europa. Deze personen hebben een lange voorgeschiedenis van (nog niet vervolgde) deelname aan misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Ook nemen zij deel aan (nog niet vervolgde) (andere) terrorisme gerelateerde en internationale misdrijven. 

Ik doe onderzoek naar deze feiten. Ik zet mij in om deze feiten te laten vervolgen. Dit proces verloopt traag. Omdat het zware zaken zijn en omdat Magistraten bedreigd worden met afschrikwekkende consequenties om relevante feiten van beklaagden te negeren en/of ontkennen. De aanslagen in Parijs zijn uitgelokt en/of voorbereid door de personen waarover ik het heb. Deze personen zijn verantwoordelijk voor oorlogsmisdrijven, terrorisme en genocide in Moslimlanden en beogen chaos in Nederland en Europa ten einde de macht in handen te nemen c.q in handen te laten vallen van de leiders. De groep misleidt, fraudeert, intimideert en bedreigt op grote schaal, ook bestuurders.

De groep onderscheidt zich door wijdverbreide en/of stelselmatige aanvallen op Semieten (zoals Arabieren), Islamieten en/of andere minderheden; beledigen van de Profeet (Mohammed) en/of Koran; en door hun oorlog tegen de Islam. Ook onderscheiden zij zich door het demoniseren en/of (anderszins) nodeloos kwetsen van personen die de waarheid en de feiten accepteren in verband met de Koran, de Naziachtergrond van de leiders en/of grondleggers van de groep, en onder andere de aanslagen in de VS 11 september 2001. Het redelijke vermoeden is dat de groep ook verantwoordelijk is voor de aanslag op de MH17.

Nu met de aanslagen in Parijs en de voortbouwende terrorisme gerelateerde handelingen van de groep neem ik meerdere voorbereidingshandeling waar voor het laten plaatsvinden van weer meer nieuwe aanslagen in Nederland en/of Europa. Omdat deze feiten plaatsvinden hangende de rechtszaken om eerdere zware feiten van de groep te laten vervolgen, en door de aanslagen in Parijs de feiten actueel zijn maak ik er melding van. Bestrijding van de feiten draagt bij aan het voorkomen van aanslagen in Nederland en Europa en verbetert de positie van Defensie ten opzichte van de vijand in de strijd van de Islamitische Staat en terroristen.

Sites van (rechts)personen die in deze de (terrorisme gerelateerde) feiten begaan (in willekeurige volgorde en niet limitatief):
http://www.geenstijl.nl
http://www.pvv.nl
http://www.telegraaf.nl
https://twitter.com/geertwilderspvv

http://twitter.com/pritt
https://twitter.com/bartnijman
https://twitter.com/LavieJanRoos

De persoon die namens de groep, Magistraten bedreigt met “dire consequences” om de Nazifeiten van de grondleggers te ontkennen:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Ronald_Eissens

De sites van de klaagschriften waaraan ik werk in verband met terrorisme gerelateerde en andere eerdere strafbare feiten (deelname aan internationale misdrijven) van de groep sinds 1897 of althans 11 september 2001:
http://proceswilders.nl
http://geenstijlproces.nl

Korte notitie over de voorgeschiedenis sinds 11 september 2001:
http://dekreek.lawyers.nl/files/notitie-geschiedenis-eerste-decennium-2012"

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus