U bent hier: Home / Meldpunt Discriminatie bedreigt rechterlijke macht

Meldpunt Discriminatie bedreigt rechterlijke macht

by J.L. de Kreek — last modified 28-11-2013 12:15
Opgeslagen onder:

Gordon met zijn 39 Chinezen grappen is leuker dan de humor van het Meldpunt Discriminatie Internet zelf. Deze organisatie die zich voordoet als beschermengel van gediscrimineerde minderheden bedreigt de rechterlijke macht met ernstige consequenties wanneer het MDI geen gelijk krijgt in de kwestie hetzuur.nl. Het geschil wat het MDI de strop om doet.

De zaak is de volgende. Op het zuur.nl stond en staat bewezen dat de Zionisten de grote beramers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah en dat het Zionisme dè bron van racisme en antisemitisme is. De Nazi's van het Centrum Informatie Discriminatie Internet, MDI, de Joodsche Omroep en enkele gefrustreerde Zionisten hebben aangifte gedaan bij officier van justitie Velleman van het Landelijk Expertise Centrum Discriminatie die alle hardware van de hoster in beslag genomen heeft.

Tijdens één van de inmiddels vele zittingen die deze kwestie rijk is wees de eigenaar van hetzuur.nl de medewerkers van het MDI aan als de misdadigers. Daaronder begrepen Ronald Eissens die vervolgen op diverse sites het bestuur en de rechtspraak bedreigt met 'dire consequences' wanneer de Holocaust ontkend wordt terwijl het zeer beledigend is voor Joden wegens geloof de genocide van de Zionisten op de Joden een Holocaust te noemen.

Het MDI plaatst iedereen bewust en opzettelijk in een gigantische kennis achterstand over de waarachtige toedracht van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Het zijn de projecten van Zionisten om de “the mass evacuation of all ... minorities” en bij passende machinerie van dwang opgang te brengen. In 1940 weigerde de Zionisten vrede te sluiten omdat eerst de bulk van Joden uit Europa verdreven worden moest. De Zionisten hadden strijdkrachten aan alle fronten en waren zowel onder Nazi's als bij de Britten en Amerikanen prominent in het bestuur en daaromtrent vertegenwoordigt juist om de Endlosung der Judenfrage te volbrengen.

Inmiddels staan de feiten nog een keer allemaal uitgelicht op het Goede Nieuws met relevante verwijzingen naar de autentieke Zionistische bronnen die de waarheid van het bovenstaande bewijzen. Iedereen, en dan ook werkelijk iedereen, is een bijzonder goed gelaagde loer gedraaid door de Zionisten die in 1897 plotseling het Joods Nationalisme uitvinden en zich met alle macht verzetten tegen de mensenrechten, democratie, en boven al assimilatie van Joden in het bijzonder en minderheden in het algemeen. Diaspora Nationalisme waar de bulk van Joden in Europa conform het Joods Recht zich aan hielt werd in kop en hiel vermorzeld door de Zionisten.

Rusland is het mooie voorbeeld van de geslaagde misdadige missies van de Zionisten. De pogroms daar werden losgemaakt door de Zionisten en de Joodse kapitalisten die een broertje dood hadden aan de arbeiders in het algemeen en de arbeiders Joden in het bijzonder die ze als slaven zagen. De gewone arbeiders Joden werden beschermd door de Russische arbeiders en de Bond, terwijl de Zionisten en kapitalistische Joden samenspande met de Tsaar en de politie om die arbeiders klein te krijgen en houden. De beroemde klasse strijd. De Russische Revolutie en de Franse Revolutie zijn bijzonder voordelig geweest voor de Joden en de bescherming tegen antisemitisme. Bewijzen ook alle Zionistische bronnen.

Het Meldpunt Discriminatie Internet waarin Ronald Eissens een prominente rol speelt wil niet dat het publiek bekend is met bovenstaande feiten en bedreigt bestuur en rechtspraak met 'dire consequences' om de eigenaar van hetzuur.nl te veroordelen en de in beslag genomen hardware verbeurd te verklaren. Zich aan laten spreken op het criminele gedrag doen de medewerkers van het MDI niet. Geen enkel moment zijn ze bereid in te gaan op de harde feiten die het gelijk van holocaustontkenners bewijst. Een manier van doen en laten die niet gewaardeerd wordt en waarover tot en met de meervoudige beklagkamer van het Gerechtshof geklaagd wordt want natuurlijk is er aangifte gedaan tegen het MDI in verband met terrorisme gerelateerd bedrog, want dat is het.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus