U bent hier: Home / Mevrouw Blog ende Sonderkommando's

Mevrouw Blog ende Sonderkommando's

by J.L. de Kreek — last modified 17-02-2016 09:50
Opgeslagen onder:

Sonderkommando Jan Roos en, Sonderkommando Martin Bosma en Sonderkommando Geert Wilders bekommeren zich om het Joodse echtpaar wat gruwelijk mishandeld is alsof zij het kamp nooit verlaten hebben. De Joodse mevrouw Blom heeft als kind in Auschwitz gezeten. Daar is ze geschopt en geslagen en vernedert. Na de oorlog heeft niemand haar verteld dat de helden van Wilders dit kamp hebben laten bouwen om de Joden het leven zuur te maken.

Om de schijn te wekken dat Wilders, Bosma en Roos iets geven om de Joden laten zij zich fotograferen met de mishandelde Joodse mevrouw Blog. Jan Roos start een crowdfundingcampagne om de schade van de Joodse mevrouw Blog enigszins te beperken en pocht dat hij het goed bedoelt met de Joden. De Joden kan Jan Roos of Martin Bosma of Geert Wilders helemaal geen reet schelen.

Waren Sonderkommando's Roos, Bosma en Wilders echt geïnteresseerd geweest in de Joden dan hadden ze geweten dat de helden van Wilders in 1897 reeds de Endlösung en de Holocaust bedacht hebben en de antisemieten accrediteerde om de Joden en hun rijkdommen te executeren. Voorts hadden Roos en Bosma en Wilders wanneer zij echt belangstelling hadden gehad in de Joden geweten dat de plannen van de helden van Wilders uitstekken tot in de toekomst en separatie van alle minderheden en uiteindelijk volledige uitroeien van de Joden inhouden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus