U bent hier: Home / MH17 en Auschwitz

MH17 en Auschwitz

by J.L. de Kreek — last modified 24-07-2014 06:00
Opgeslagen onder:

MH17 en Auschwitz hebben met elkaar te maken omdat naar alle waarschijnlijkheid dezelfde georganiseerde criminaliteit voordeel trekt. Het is nodig het in het debat over de schuldvraag in verband met MH17 te hebben over de Israël-connectie. Omdat Israël of althans de bestuurlijke lichamen van Israël in oprichting, ook de initiatiefnemers zijn van Auschwitz, én omdat een Israëli met dubbele nationaliteit de bestuurlijk manager blijkt van de BUK 312 die verondersteld de MH17 heeft neergeschoten, is de Israël-connectie het éérste spoor om te volgen.

De Amerikanen weten precies van waar de BUK 312 geschoten heeft. Ze kunnen ook de baan tekenen van de MH17 wat het na de explosie van de granaat gevolgd heeft. Amerika doet alsof de raket door separatisten is afgeschoten terwijl een Israëli met dubbele nationaliteit de beheerder van het bijpassend voertuig lijkt te zijn. Waarschijnlijk iemand van de Politie van Oekraïne heeft de BUK 312 gefilmd 's-avonds toen het vervoerd werd met een trailer die door het kenteken geïdentificeerd is als komende van het domein van die ene Israëli met dubbele nationaliteit.

 

Het is de tweede of derde rijkste man van Oekraïne die een bestuursfunctie lijkt te bezitten waarbij hij juridisch en/of anderszins verantwoordelijk is voor de BUK die verondersteld MH17 heeft neergeschoten 17 juli 2014. Er gaan ook aanhoudend serieus te nemen geruchten dat Israëli schuld hebben aan de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. In ieder geval wekt het bevreemding dat Israëli de aanslagen vieren, en dat ze nooit geprotesteerd hebben tegen het feit dat de Amerikaanse overheid de 'crime scene' onmiddellijk geruimd heeft na 911 zonder de internationale forensische experts 'ground zero' tot de laatste vierkante nanometer te laten onderzoeken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus