U bent hier: Home / Micha Kat heeft gelijk

Micha Kat heeft gelijk

by J.L. de Kreek — last modified 16-07-2013 10:55

Onderzoeksjournalist Micha Kat van Klokkenluideronline heeft gelijk. Nederland wordt bestuurd door een criminele organisatie van ambtenaren wat ook minderjarigen gijzelt, misbruikt, mishandelt en verwaarloost voor geld. Joris Demmink is daarbij bepalend geweest. Bureau Jeugdzog is de Nieuwe Gestapo. De leden van Jeugdzorg Nederland. Zij misbruiken de Wet op de Jeugdzorg. De altijd lachende Erik Gerritsen, Bestuursvoorzitter Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam is ook leider. Het rapport van de Commissie Samson geeft zicht op misstanden uit het stenentijdperk in de Jeugdzorg. André Rouvoet wil in verband daarmee meer over seks praten. De zaak van lja borrelt naar een kookpunt. De casus van meisje A. te R. escaleert met beleid. Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam wil met een kort geding bereiken dat er niks negatiefs over de verlengde overheid geopenbaard wordt.

Op zichzelf is dat vreemd. Bureau Jeugdzorg moet juist met het belang van de minderjarige als eerste overweging blij zijn dat ouders en Goede Nieuws de schaamteloze feiten over de Bureaus Jeugdzorg openbaar maken. Kan Erik Gerritsen al surfend online in de wijsheid van de massa grasduinen naar verbeter punten voor de organisatie om een hogere graad aan klant tevredenheid te bereiken. Bedrijven waarover zoveel geklaagd wordt als Bureau Jeugdzorg gaan failliet of horen failliet te gaan. De klachten over Bureau Jeugdzorg bevinden zich binnen het spectrum van met gesloten deuren eenvoudig kleineren van ouders tot deelname aan (een vorm van) genocide. De advocaten van Bureau Jeugdzorg kunnen het allemaal zelf bedenken. Ze doen dat niet omdat ze in dienst zijn van Satan persoonlijk.

Het is een waslijst aan personen en misdrijven die in verband Bureau Jeugdzorg geproduceerd worden kan. Dat wordt aanpassing van de bezuinigingen wat de minister van veiligheid en justitie uitgedacht heeft voor de detentiecentra. Het woord pedofilie wordt in verband gebracht met Bureau Jeugdzorg. Zonder dat dit betekent dat alle medewerkers van Bureau Jeugdzorg ook daadwerkelijk seksueel contact hebben met minderjarigen. Dat is overgelaten aan de uitverkorenen in het syndicaat. De rest kan waarschijnlijk meegenieten middels bewakingscamera's of anderszins. Louter het lustopwekkende idee bij te dragen aan de corruptie van Bureau Jeugdzorg kan bevredigend zijn voor pedofielen. Voorts is er eenvoudigweg goed geld te verdienen in de Jeugdzorg. Kennelijk gaat Erik Gerritsen daarvoosr over lijken. De onuitwisbare indruk is gaan bestaan dat Micha Kat van Klokkenluideronline gelijk heeft met zijn bizarre beschuldigingen aan het adres van de oud secretaris-generaal van het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Het grootschalige seksueel misbruik van minderjarigen onder de hoede van Bureau Jeugdzorg is kennelijk van bovenaf aangestuurd. Het kan welhaast niet anders. Iedere weldenkende Nederlander draagt niet bij aan Bureau Jeugdzorg. Het heeft letterlijk een monopolie op het onrechtmatig uit huis plaatsen van minderjarigen. Het is de grootste leverancier van kindermisbruik in Nederland. Zelden zijn er goede verhalen over Bureau Jeugdzorg te lezen. Omdat er geen goede verhalen zijn. Het rapport van de Commissie Samson voorspelt dat het niks dan kommer en kwel is bij Bureau Jeugdzorg. Medewerkers die koket met lakschoentjes in het rood bij en tijdens bedrijfsuitjes doen alsof ze niet crimineel zijn. Het is de grootste schande. Omdat het met eigen Nederlandse kinderen gebeurt. Niet ver weg in een land waarvan iedereen doet alsof het ouderwets is. Kinderen worden geroofd door de politie en medewerkers van Bureau Jeugdzorg zonder dat zij over voorafgaand betekende rechtsgeldige titels beschikken. Ondenkbaar bij in gevangenneming van kindermisbruikers.

Niks wordt gerespecteerd door Bureau Jeugdzorg. Internationaal recht niet. Mensenrechten niet. Kinderrechten niet. Strafrecht niet. Civiel recht niet. Rechtsvordering niet. Ouders niet. Kinderen niet. Hulpverleners van ouders niet. Ouders van meisje A. te R. hadden een perfect zorgnetwerk wat ingesteld was op de holistische en natuurgeneeskundige zorgwensen van ouders. Door Bureau Jeugdzorg is hen met dwang en drang veronderstelde reguliere zorg opgedrongen, en teglijk is zonder ouders te horen met een mondelinge last door een rechter die ook voor Bureau Jeugdzorg werkt het kind weg gemomen tewijl alles goed was. Ouders en kind zaten in de roze wolk. In harmonie met de sterren. Nu heeft Bureau Jeugdzorg de schepping uitgedaagd. Door meisje A. te R. illegaal weg te nemen van haar ouders, voor de neus van de casemanager van LoketBJZ. Ergens in het dossier wat Bureau Jeugdzorg heeft samengesteld over Meisje A. te R. staat geschreven dat de casemanager van LoketBJZ beter niet boos gemaakt wordt. Zo is het. Als Bureau Jeugdzorg iemand niet dès duivels hebben wil is het de casemanager van LoketBJZ. Vreemd dat Antony S. crisismanager van Bureau Jeugdzorg niet van zichzelf begrepen heeft dat hij niet ongestraft met de belangen van meisje A. te R aan de haal kan gaan. Ook al bezit de casemanager van LoketBJZ slechts een kort lang armpje. Als het moment daar is ligt het in de nek.

De escalatie die dreigt heeft het risico van loopgravenoorlog als daders verzet plegen. Daders bevinden zich in de hoogste kringen van het ministerie van veiligheid en justitie. En zijn ook ministers, staatssecretarissen en Kamerleden zijn deelnemers. Als onderdeel van hun terrorisme in Islamitische landen. Daardoor wordt de door Bureaus Jeugdzorg gepleegde genocide op de Islamieten in Nederland emotioneel aanvaard, door de compleet narcistische media. Met de nieuwe Jeugdwet wordt de ellende erger. Dan komen er per wijk jeugdzorg medewerkers die gevraagd en ongevraagd ouders uit rechercheren en bij ouders achter de deur komen om alles op te slaan in een gemeenschappelijke database waarbij André Rouvoet zich masturberen kan. Het is ook op andere terreinen van bestrijding van (seksueel)kindermisbruik dat de Nederlands Staat faalt. Dat was al bij het filter tegen kinderporno op internet. Dat is in verband met kindersekstoerisme. Steeds is er een civielrechtelijke partij geplaatst in de keten van opsporing en vervolging die het oog van politie en justitie op de misdrijven weghoudt of in ieder geval weghouden kan. Erik Gerritsen van BJZ Amsterdam bewijst dat perverse prikkels bevredigend zijn want hij verdient er goed aan.

Er is enig voorwerk nodig misdrijven als die van Bureau Jeugdzorg op te sporen en vervolgen. Openbaar ministerie moet ambtenaren die de rol hebben kinderen te beschermen vervolgen wegens deelname aan seksueelmisbruik en mishandeling van minderjarigen van baby tot 21e. Daarna zijn de jongeren geoogst die dienst doen als 'loverboy' of jonge prostituee voor de duur betalende ambtelijke klanten. Zoals Joris Demmink. Goede Nieuws kent het verhaal van een familie die sinds de Tweede Wereldoorlog illegaal onder toezicht van Bureau Jeugdzorg gehouden wordt. Gevlucht voor bombradementen. In handen gevallen van profiteurs. Tot en met vandaag. Het beleid en de strategie van de Staat in verband met bestrijding van kindermisbruik is in strijd met het landbelang omdat het direct en rechtstreeks de zedelijke, geestelijke en/of lichamelijke integriteit van minderjarige beschadigt. Over de hele linie. Overigens willens en wetens. Niet alleen bij Bureau Jeugdzorg zijn ambtenaren ronduit crimineel. Volgende week dinsdag 23 juli 2013 dient het kort geding wat Bureau Jeugdzorg heeft aangespannen tegen Goede Nieuws.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus