U bent hier: Home / Hoger beroep Micha Kat principeel

Hoger beroep Micha Kat principeel

by J.L. de Kreek — last modified 12-03-2013 09:30
Opgeslagen onder:

Onderzoeksjornalist Micha Kat gaat in hoger beroep en bespreekt zijn zaken steeds met de verkeerde. Micha Kat kiest de onverstandige verdediging. Samenspanning tussen OM en media is onbelangrijk. Verdedigingsbelang geldt niet. In de zaak van Micha Kat zaak gaat het om noodzakelijkheid. Hij moet de oorlogsmisdaden van Joris Demmink relateren aan zijn werk dan krijgt hij de strijdkrachten mee.

Micha Kat handelt onloochenbaar uit noodweer of althans noodweer exces in het belang van het algemeen want Joris Demmink van de VVD is een grote oorlogsmisdadiger, een terrorist, neemt deel aan genocide en is prominent lid van een criminele netwerkorganisatie wat aan bedrijfsmatige kinderhandel en -misbruik doet. In plaats dat Micha Kat zich druk maakt om het politieke spel in zijn zaak kan hij beter de rechters helpen te herstellen van de totaal vernagelde rechtsorde door Joris Demmink en zijn internationale misdrijven.

Net als de eigenaar van hetzuur.nl en holocaustles.nl en nazitruth.nl is Micha Kat ook veroordeeld voor het beledigen van Joden omdat hij de Holocaust ontkent. Het is Joods de Holocaust te ontkennen. “Het offeren van kip is holocaust” vernam Goede Nieuws bij monde van een jood met joods bloed. Er zijn ook joden met nazi bloed en die willen dat Micha Kat vervolgd wordt voor Holocaustontkenning en dat alle kinderen van Israël eeuwig bang zijn voor haat. Micha Kat verdient de nodige kritiek op zijn werk. Daarom krijgt hij straf. Niet omdat hij echt iets strafbaars gedaan heeft, omdat hij niet beter de best doet.

Micha Kat lijkt niet te begrijpen dat het OM geen belang heeft bij hypocriete media die pedofielen de hand boven het hoofd houdt. Nu het noodzakelijk is dat Joris Demmink vervolgd wordt was het fijn geweest als de grote journalistieke praatjes maker Micha Kat ook de grote concrete oorlogsmisdaden ten laste gelegd had in plaats van de moeilijk te bewijzen pedosexuelemisdrijven van de oud secretaris-generaal van het ministerie van justitie. Micha Kat is geobsedeerd met de spreekwoordelijke zweetsokken van de gewoonte misdadiger.

Joris Demmink geeft in al zijn rollen ook opzichtig gelegenheid aan genocide in Islamitische landen. Kennelijk lijdt de man toch aan diepgewortelde deviaties die meer kwaad dan goed doen. De oorlogsmisdaden en internationale misdrijven van Demmink zijn ook relevant voor Micha Kat in verdediging tegen de klachten over Kat van collega journalisten. De Nederlandse journalistiek heeft natuurlijk bergen boter op het hoofd in verband met het letterlijk dragen van de oorlog zonder geldige reden in Irak, en bijvoorbeeld het onderbelicht laten van de misstanden in de jeugdzorg waar Demmink als oud SG van MinVenJ ook verantwoordelijk voor is. De advocaat van Kat heeft het over een principele zaak en machinaties achter de zaak, en internet in de context. Hij kan beter de oorlogsmisdaden van Joris Demmink erkennen daar is de gemeenschap het meest mee geholpen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus