U bent hier: Home / Micha Kat steunen

Micha Kat steunen

by J.L. de Kreek — last modified 15-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De zaak van Micha Kat tegen de Volkskrant is niet te winnen wanneer Kat daarvan een zaak tegen de Rechtspraak maakt. De Volkskrant en Marcel Hulspas zijn prominente suppliers van nepnieuws. Zij verschaffen valse inlichtingen ten behoeve van terrorisme en internationale misdrijven waaronder Jodenvervolging. Marcel Hulspas en de Volkskrant weigeren in te zien dat de Holocaust is bedacht door journalisten en dat journalisten het regiem van Hitler hebben voorbereid en na de oorlog daarover liegen en de Jodenjacht voortzetten tegen Micha Kat die dan zogenaamd “koning van het gekkenhuis” is.

Marcel Hulspas en de Volkskrant zetten in één keer een hele groep hardploeterende betrokken personen weg als gekken die het werk doen wat Marcel Hulspas en de Volkskrant nalaten namelijk (journalistieke) waarheidsvinding. Micha Kat is een prima onderzoeksjournalist waarvan de Volkskrant en Marcel Hulspas graag willen dat hij brodeloos wordt want anders worden zij ontmaskert als zuiver leugenaars. Over zeer relevante feiten die de hele gemeenschap aangaan verschaffen Marcel Hulspas en de Volkskrant opzettelijk niks dan valse informatie. Betrokken journalisten en redacteuren zijn daarop niet aan te spreken want ze verklaren de ander onmiddellijk voor gek. Een vorm van terrorisme gerelateerd bedrog.

Marcel Hulspas is wetenschapsjournalist die de vorm van een recensie misbruikt om Micha Kat nodeloos kwetsend in diskrediet te brengen en zijn goede naam opzettelijk te beschadigen. Na de publicaties van Marcel Hulspas en de Volkskrant kan iedereen Micha Kat gewoon negeren omdat Marcel Hulspas en de Volkskrant gezegd hebben dat Micha Kat gek is. Ook nog eens een schandalig laffe manier om Micha Kat oneerlijk te beconcurreren. Feitelijk zijn de publicaties van Marcel Hulspas en de Volkskrant een aanslag op de vrije pers in de vorm van een recensie. Marcel Hulspas als wetenschapsjournalist had zijn plek in de Volkskrant moeten gebruiken om in een pakkende recensie te bewijzen dat de officiële verhalen over de aanslagen in de VS 11 september 2001 niks dan leugens zijn en dat Joris Demmink zich schuldig maakt aan grootschalig in vereniging begaan kindermisbruik. Dat kan Marcel Hulspas want hij is bekend met de wetenschap die bij het bewijs past.

Gewoon aan de vordering van Micha Kat voldoen is het goedkoopst voor Marcel Hulspas en de Volkskrant. Er moet aangifte gedaan worden tegen Marcel Hulspas en de Volkskrant wegens betrokkenheid bij terrorisme en internationale misdrijven. Dat is een veel voorkomende aandoening in de Nederlandse journalistiek. Media breed wordt er door journalisten en uitgevers een hetze gevoerd tegen personen als Micha Kat die de feiten onderzoeken en daarover publiceren. Deze hetze is opzettelijk om het publiek willens en wetens voortgaand te misleiden over de achtergrond van het nieuws en risico's voor de toekomst. Pogingen om deze corruptie in de journalistiek via de Rechtspraak aan het licht te brengen zijn vooralsnog mislukt omdat journalisten ook nog eens betrokken zijn bij het bedreigen van de Rechtspraak om de genoemde corruptie in de journalistiek te ontkennen of ervan weg te kijken. Feitelijk wordt de Rechtspraak terrorisme gerelateerd bedreigd door de vrienden van Marcel Hulspas en de Volkskrant om personen als Micha Kat voortgaand in het ongelijk te stellen, de advocaat van Micha Kat weet dit niet want Marcel Hulspas en de Volkskrant en hun collega's en vrienden in de media zwijgen daarover.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus