U bent hier: Home / Micha Kat toch amateur

Micha Kat toch amateur

by J.L. de Kreek — last modified 23-11-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Journalist Micha Kat van Revolutionaironline.com is veroordeeld tot zes maanden cel voor laster, smaad en beledigen in verband met Marcel Gelauff de hoofdredacteur van het NOS Nieuws. Marcel Gelauff is heel gevoelig voor kritiek op zijn werk. Marcel Gelauff is door Micha Kat in verband gebracht met misdaad, moord en kindermisbruik. Volgens het Gerechtshof wist Micha Kat dat dit ten onrechte is. Ook Bart Mos van de Telegraaf heeft aangifte gedaan tegen Micha Kat. Voorts maakt AD journalist Chris Klomp misbruik van YouTube-policies om te bewerkstelligen dat Micha Kat van YouTube is verwijderd.

Het vonnis van het Gerechtshof tegen Micha Kat getuigt ervan dat Micha Kat een amateur is. Niet de verwijten die Micha Kat uit richting Gelauff, Mos en de hele Mainstream media zijn de opvallende feiten in het vonnis. Née, dat Micha Kat niet slaagt in het bewijs van zijn gelijk terwijl de feiten op straat liggen is de les van de veroordeling van Micha Kat. Het feit bijvoorbeeld dat de Holocaust -waarvan Joodse leden van de familie van Micha Kat overigens direct slachtoffer waren - door journalisten is bedacht of dat vrienden van de Telegraaf de rechtspraak bedriegen en bedreigen met terrorisme om personen als Micha Kat te veroordelen is niet door Micha Kat aangevoerd ter verdediging.

Ander feitencomplex wat niet door Micha Kat is genoemd en wat zijn gelijk over Marcel Gelauff en alle andere perskaartjournalisten bewijst of althans van voldoende feitelijke onderbouwing voorziet voor redelijke vermoedens is de aanslagen in de VS 11 september 2001. Iedereen met genoeg hersencellen om de kleine of grote boodschap niet in de keuken te doen kan zien dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Marcel Gelauff heeft het er niet over. Niet in persoon. Niet als hoofdredacteur van het NOS Nieuws. Niet als journalist. Nooit. Nergens. Terwijl daarvoor voldoende nieuwsmomenten voorhanden zijn of zijn geweest.Ook zijn collega’s bij de Telegraaf hebben het er niet over. Dit zwijgen van de Telegraaf is niet onbelangrijk want de krant van Bart Mos blijkt al in 1922 nepnieuws ter bevordering van de Jodenvervolging te verspreiden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus