U bent hier: Home / Micha Kat vs Marcel Gelauff

Micha Kat vs Marcel Gelauff

by J.L. de Kreek — last modified 18-06-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Marcel Gelauff vecht zijn persoonlijke vete uit tegen de waarheid en de feiten door aangifte te doen tegen onderzoeksjournalist Micha Kat in verband met 'een ernstige vorm van smaad'. Wat het precies is dat zo beledigend is dat Micha Kat tien maanden cel tegen zich moet horen eisen is niet helder. In het algemeen verwijt Micha Kat de Nederlandse journalistiek diepliggende en opzettelijke corruptie. Daarin heeft Micha Kat zonder meer gelijk. Als er iets corrupt is in Nederland is dat de Nederlandse mainstream media.

Volgens De Telegraaf zou het iets te maken hebben met banden met 'pedo-netwerken'. Waarschijnlijk houdt dit verband met de onwil bij Gelauff om als hoogste baas van het NOS Nieuws tot vervelens toe aandacht te geven aan het netwerk van criminele ambtenaren wat Micha Kat genadeloos ontmaskert in Europa. Joris Demmink is niet een kleine verdachte. Joris Demmink wordt gezien als leidinggevend in verband met gedwongen verdwijning van minderjarigen die onvrijwillig en zonder rechtsgeldige titel worden opgenomen in het netwerk van criminele ambtenaren waaraan Erik Gerritsen voormalig baas van Bureau Jeugdzorg Amsterdam ook deelneemt.

De schandalige wijze waarop in Nederland kinderen worden weggenomen door ambtenaren van de civiele overheid wekt onmiddellijk associaties met de Gestapo. Joris Demmink als hoogste niet politieke ambtenaar is beroepshalve persoonlijk betrokken geweest bij de organisatie daarvan. Het kennelijk diepgewortelde kindermisbruik in de jeugdhulp is voorspelbaar omdat daar waar minderjarigen zijn altijd de pedofielen het weligst tieren. De kunst van pedofielen is dat zij vertrouwen wekken. Zowel bij kinderen als ouders en andere volwassenen. Pedofielen zijn er extreem goed in anderen te overtuigen. Daarmee hebben zij de grootste kans bij de minderjarigen persoonlijk in de buurt te komen en blijven.

Ook heeft Marcel Gelauff nog geen aandacht besteedt aan de ontmaskering van de in de Verenigde Staten van Amerika gevestigde militaire junta die feitelijk de aanslagen in de VS 11 september 2001 heeft laten uitvoeren. Dat de vliegtuigen de Twin Towers niet hebben kunnen laten instorten kan Gelauff makkelijk bewijzen door het stellen van één of enkele rake vragen aan ter zake deskundige personen. Tevens wat betreft de oorlog in Irak en de nazi-feiten van de helden van Wilders faalt Marcel Gelauff met berichtgeving. Marcel Gelauff is hoofdredacteur van het NOS Nieuws. Dat is publieke staatsomroep.

Ook Matthijs van Nieuwkerk en Jort Kelder die dezelfde terroristische misdrijven ondersteunen als Marcel Gelauff doet zijn van de publieke zender. Voorts zijn oorlogsmisdadigers en terroristen die de genocide in Irak hadden kunnen verhinderen en dat nagelaten hebben lid van het bestuur van diverse publieke omroepen. Vele voorbeelden zijn te geven van journalisten of media die ronduit corrupt zijn en kennelijk willens en wetens deelname aan de internationale misdrijven van de terroristen in de Nederlandse politiek.

Micha Kat doet het journalistiek helemaal zo slecht nog niet. Zijn Holocaustontkenning sluit naadloos aan bij de Joodse traditie en hij laat weer eens zien hoe vuil en laf de Zionisten hun politiek-maatschappelijke spel spelen. Ook worden zijn veronderstelde bedreigingen opportunistisch geinterpreteerd. Wat Joris Demmink betreft heeft Micha Kat vooralsnog gelijk gekregen. Van Joris Demmink is lang en breed bekend dat het allemaal nog veel erger is dan het lijkt. Van Elsevier tot en met de Groene Amsterdammer heeft iedereen dat allang zelf kunnen concluderen. Zeker Marcel Gelauff die daarover ongetwijfeld een passend item voor het NOS-journaal van had kunnen maken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus