U bent hier: Home / Militaire junta bestuurt VS

Militaire junta bestuurt VS

by J.L. de Kreek — last modified 10-06-2013 21:55
Opgeslagen onder:

De honorabele heer Paul Hellyer - oud Minister van National Defensie voor Canada blijkt ten overstaan van een serieuze commissie verklaard te hebben dat de Verenigde Staten van Amerika wordt bestuurd door een militaire junta die wereldmacht wil. Zij noemen dat 'a world government'. Anderen noemen hen 'globalists'. De organisatie is een samenzwerende groep intriganten bestaand uit leden van the the Three Sisters, Council on Foreign Relations, the Bilderbergers, the Trilateral Commission, the international banking kartel, the oil kartel en leden van verschillende informatie diensten, the international banking kartel, the oil kartel, leden van verschillende informatie diensten en militairen.

Samen vormen zij een schaduw overheid van niet alleen de Verenigde Staten maar van veel van de westerse wereld.  Doel van het spel is een wereld overheid  die bestaat uit leden van de samenzwering. Gekozen door niemand. Aan niemand verantwoording verschuldigd. Het plan is ver gevorderd. De aanslagen 11 september 2001 zijn er een onderdeel van. Net als de diepgaande corruptie in jeugdzorg en het totaal schandalige gedrag van de Nazi's die Israël besturen. Dat niemand zich bewust is dat deze vergaande samenzwering tegen de mensheid ten grondslag ligt aan de vernietiging van de mensenrechten en de oorlogen rond Europa in Islamitische landen voorspelt niet veel goeds voor de toekomst. Alles wordt opgegeven voor de zogenaamde strijd tegen terreur. Privacy is er niet meer en vrije meningsuiting is er alleen nog voor Geert Wilders.

De honorabele heer Paul Hellyer verklaart ook dat deze Amerikaanse junta geheimhouden dat het universum vol zit met leven van verschillende soorten en samenlevingen die vele keren verder ontwikkeld zijn dan de mensen op aarde. En dat de militaire junta een aantal buitenaardse wezens gehuisvest houden op militaire basis in de VS en dat zij technologie van de Ufo's gebruiken ten eigen voordele. Iedereen had natuurlijk al lang begrepen dat de oorlog in Irak en 9/11 niet deugen. Ook de aanslagen in Boston zijn een opzichtige 'set up'. Dan de leugens over AIDS en het liegen over de Holocaust en de diepgaande betrokkenheid van de Zionisten bij het Nationaal Socialisme en überhaupt het eeuwige antisemitisme.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus