U bent hier: Home / Minister Grapperhaus bezoekt Nazi-bijeenkomst

Minister Grapperhaus bezoekt Nazi-bijeenkomst

by J.L. de Kreek — last modified 17-12-2017 06:00
Opgeslagen onder:

VVD minister Grapperhaus van het Ministerie van Justitie en Veiligheid bezoekt de Nazi-bijeenkomst op het Scheldeplein in Amsterdam zondagavond 17 december 2017 om 18.00 uur. Om te verwarren noemen de Nazi’s hun bijeenkomst een “Chanoeka viering” die ze tegelijk houden met de echte Chanoeka viering van de Joden. Ook worden Joodse symbolen door de Nazi’s misbruikt zoals de kandelaar die de Nazi’s versieren met hun David Ster om hun Nazisme achter te verbergen. De Nazi’s houden hun bijeenkomst op de openbare weg om te imponeren met hun zege op en macht over de Joden en dit te vieren.

Meeste deelnemers aan de Chanoeka viering op het Scheldeplein in Amsterdam zondag 17 december om 18.00 uur zijn Zionisten die met kennis van de feiten verzwijgen dat Zionistisch geïnspireerde journalisten de organisatoren zijn van Hitler en de gaskamers en het weerzinwekkend naoorlogs Holocaustbedrog.

De tekens Nazi slaan op de door de Zionisten reeds in 1895 geambieerde en later bewerkstelligde fusie of symbiotische samenwerking tussen de Nationaalsocialisten en de Zionisten. De mening van de Joden over de Zionisten en de staat Israël wordt door de Zionisten als niet relevant beschouwd want de Joden zijn antizionistisch en erkennen Israël niet als Joodse Staat.

De ambities der Zionisten zijn zuiver antidemocratisch, antisemitisch, racistisch en terroristisch. Zionisten wekken de schijn tegen antisemitisme te zijn terwijl zij voorts de Drie Eden niet handhaven. Zij die de Drie Eden niet handhaven zijn per definitie antisemieten en apen en ezels en varkens en andere beesten. Zionisten schijten meer dan letterlijk op de ‘core’ van de Joodse normen en waarden die thans zo’n 2000 jaar bepalen dat Joden geen eigen Staat ambiëren en geen nationaliteit zijn. Joden zijn gelovige mensen en niet van die in parfum en make-up gedrenkte Nazi-prominenten als Esther Voet.

De Zionisten wilde al in 1897 dat het antisemitisme toenam en de Endlösung werd volbracht. Dat juist VVD minister Grapperhaus de Nazi’s bezoekt is niet verwonderlijk. Leden van de VVD zijn ruimschoots vertegenwoordigt onder de Nazi’s van Zion. Zo was Onno Hoes (homo) voorzitter (Nasi) van het Centrum Informatie Documentatie Israël (CIDI) waarvan de leden zich collectief en individueel schuldig maken aan het terrorisme gerelateerd bedreigen en bedriegen van de Rechtspraak om gelijk te krijgen.

Onno Hoes is dus gewoon écht een flikker. VVD heeft een aanzienlijk aantal homo’s in de misdadige top. Ook homo’s die leiding geven aan gedwongen verdwijning van minderjarigen. De VVD is voorts schuldig aan genocide in Irak en de mensenhandel van de Kinderbescherming waar ook Bram Bakker zich schuldig aan maakt samenwerkend met secretarie-generaal Erik Gerritsen die in de rol van hoogste ambtenaar van een ministerie zijn voorganger Joris Demmink vervangt als één van de leiders van de georganiseerde ambtelijke misdaad. 

Zeker voor minister Grapperhaus die jurist is en advocaat was en gewoon als baas van misschien wel het belangrijkste ministerie van het land zijn werk professioneel en apolitiek in het algemeen belang moet doen is het niet moeilijk te zien of begrijpen dat hij zondagavond de Moffen bezoekt en ze te vriend houdt terwijl hij is vergezeld van de Commandant van de Koninklijke Marechaussee en ze ook gewoon in de maat te nemen zoals dat gewoon is in Nederland. 

De VVD volgt de Zionisten ook voetstoots in hun misdadige mening over de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 terwijl de uitgebreid gedocumenteerde feiten het tegendeel bewijzen. De Nederlandse politiek die wordt gedomineerd door de liberalen van de VVD en de Christenheid van CDA, SGP en CU is sinds jaar en dag de trouwste bondgenoot van Nazi-Israël. De Joden delven voortgaand het onderspit. Zionisme en Israël staan net zo haaks op Joden en Jodendom als de Duivel op Gd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus