U bent hier: Home / Minister-President Rutte ontvangt Nazistamhoofd

Minister-President Rutte ontvangt Nazistamhoofd

by J.L. de Kreek — last modified 22-09-2013 13:25
Opgeslagen onder:

Oorlogscrimineel, terrorist en genocidale moordenaar Mark Rutte van de VVD ontvangt 29 september 3 oktober 2013 één van de langst levende nooit gestrafte top Nazi's op Koninklijk niveau. Hij is hoofdbestuurder van het wereld-getto Israël wat gesticht is door Adolf Hitler. Zijn naam is Simon Peres. Hij is negentig.

Shimon Peres[1] (Hebreeuws: שמעון פרס), geboren als Szymon Perski (Wiszniew, Polen, thans Visjneva, Wit-Rusland, 2 augustus 1923), is een Israëlisch politicus, de negende premier van wereld-getto Israël (1984-1986 en 1995-1996), tweemaal plaatsvervangend premier en de voormalige leider van de Arbeidspartij tot hij in november 2005 vervangen werd door Amir Peretz en hij overstapte naar Kadima. Peres werd op 13 juni 2007 tot president van Israël verkozen en werd op 15 juli 2007 beëdigd. Hij is het oudste Nazistamhoofd ter wereld.

Simon Peres en Eichmann werkte voorafgaande en bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog èn erna voor dezelfde Zionistische zaak, net als de SS en Adolf Hitler. Eichmann is geexecuteerd om de schuld van Zion te verhelen. Hitler was op een heilige missie. De SS waren tempeliers, en de Zionisten wilde net als de Katholieken een Joden vrij Europa. In de Tweede Wereldoorlog collaboreerde Zionistische agenten diepgaand met de Nazi's. Europa was vergeven van de Zionisten die tussen de gevechten door de feitelijke dienst uitmaakte. De Zionisten waren de eerste Buinhemden in Duitsland. Hun leider bevestigt schriftelijk dat de Tweede Wereldoorlog een Joodse oorlog was.

Hij bedoelt feitelijk een Zionistische oorlog, of althans een oorlog van de Asjkenazim die ook de Amerikaanse Joden zijn. De Tweede Wereld-oorlog is de oorlog van rijke Oost Europese Joden die massaal naar Amerika geëmigreerd zijn op de golf van Zionistisch geinspireerd antisemitisme tegen de mensheid om het Derde Rijk te stichten. De Joodse bankiersfamilie betaalt. Houders van de Joodse getto's vroeger in Oost Europa waren aristocraten met Joodse achtergrond. In Odessa waar de pogroms tegen Joden begonnen in de 19e eeuw, vonden deze plaats onder lokaal bestuur van Joden. Joden en Grieken vochten elkaar eeuwen de tent uit. Om beurten elkaar verslaand.

Er is altijd een grote groep zeer gewelddadige Joden geweest op aarde. Dat zijn de Maccabeeën. De Mannen Met De Hamers. De Joden die alle overige Joden een kopje kleiner maken. Deze Joden zijn als voorbeeld genomen voor het Zionisme. Wie een beetje de moeite doet en de tekst van de heimat-liederen der Zionisten leest ziet dat ze de Romeinse strijd tegen de Joden van onder andere Masada bejubelen. U weet wel die slachting in de Negev wanneer u zich rond laat leiden door de touroperators van het wereld-getto. Israëlisch, zoals Peres, zijn geen Joden. Dat zijn Nazi's van de zuiverste graad. Zij noemen zich Joden sinds zij zo'n 640 jaar geleden in Zuid Rusland de Joodse identiteit gestolen hebben van het autentieke ruim vijfduizend jaar oudere Jodendom, om de wereld daarmee een loer te.

Het Zionisme en het Katholicisme is de bron van het antisemitisme. In het verleden is dat Diaspora Revisionisme genoemd. Na de veronderstelde kruisingingsdood van profeet Jezus Christus zijn de Joden in de verstrooing geplaats door de Almachtig. De Joden hadden het verbond met G-d geschonden middels onder andere afgoderij. Een door de Joden erkende en herkende zonde. De last die zij daardoor dragen is dat zij in de verstrooiing hebben te leven tot G-d anders besluit. De verstrooiing revisoneren is wederom een schending van het verbond met G-d en daarom onjoods. Joden kunnen alleen in de verstrooing in Israel leven. Hoe liberaal ook, Joden zijn alleen Joden wanneer zij ondanks het Zionisme de Diasporapoot stijfhouden. Peres is geen Jood. Louter omdat hij bestuurder van een (veronderstelde) Staat is. Het land heeft niet eens een grondwet, en liegt dat het barst over de Holocaust en de schuld van het Duitse volk daaraan.

De genetische en historische achtergrond van Peres bewijst dat hij een Nazi is. Ook zijn hoofdbestuur van het wereld-getto bewijst dat hij een Nazi is, en het feit dat hij het beleid van zijn wereld-getto verdedigen zal. De Asjkenazim hebben Hitler betaald. De Shoah is een massaslachting van Asjkenazische Joden onder alle andere Joden om in strijd met het verbond met G-d het grondgebied Palestina politiek maatschappelijk en terroristisch van de oorspronkelijke bewoners te roven. Het bizarre aan het kloterige Israël is dat het zich gewelddadig afreageert op Palestijnen terwijl verhoudingsgewijs veel Palestijnen wèl een authentiek Joodse achtergrond bezitten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus