U bent hier: Home / Minister van Defensie zuigt

Minister van Defensie zuigt

by J.L. de Kreek — last modified 14-11-2014 15:35
Opgeslagen onder:

Het blondje met Schoevers wat als minister van Defensie namens het Kabinet de Nederlandse krijgsmacht in problemen brengt kan beter Poetin pijpen dan in de media blijk geven van haar irritaties over de Russen in het Baltische luchtruim. Deze mevrouw die namens de VVD oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden ondersteunt zuigt zo hard dat haar Twitterprofiel een bevredigende 'Glorie Hole' zijn kan.

Rusland laat aan de grens met Oost Europa de ballen zien omdat het genoeg heeft van de fascisten en NeoNazi's die in Oekraïne ondersteund worden door de VS en Hennis. Ook ondersteunt Hennis de terroristen die de aanslagen in de VS 11 september 2001 gepleegd hebben middels verzwijgen van de ware toedracht van het instorten van de torens van de Twin Towers terwijl haar deskundige ministerie met de feiten bekend zijn moet.

Voorst neemt Hennis deel aan oorlogsmisdaden en terrorisme en genocide in Moslimlanden. Ze is tenslotte van de VVD en de hele VVD staat sinds maart 2003 stokstijf achter de oorlog zonder adequaat volkenrechtelijk mandaat in Irak waardoor deze bevriende Staat verwoest is en meer dan een miljoen moslims vermoord zijn. Dat het oogmerk maatschappelijke verandering in Moslimlanden is blijkt niet alleen uit de gedoogsteun voor Geert Wilders en is bewijs van terrorisme.

Dat Hennis opzettelijk deelneemt aan de genocide in Irak wordt door Kamerstukken bewezen waarin staat dat alle politici bekend zijn met de dodelijke dosis effect relatie van de excessief ingezette munitie bij en tijdens de illegale oorlog in Irak. Sedert de Tweede Wereldoorlog heeft Nederland geen grotere misdadigers in het bestuur gekend dan Hennis en haar collega's sinds Balkenende I. Groter geteisem is er bijna niet in Nederland, op Esther Voet na natuurlijk.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus