U bent hier: Home / Moe van Joden

Moe van Joden

by J.L. de Kreek — last modified 05-05-2013 09:09
Opgeslagen onder:

Wij zijn moe van Joden. Aan de ene kant het leed van de Shoah slachtoffers en het jaarlijkse herdenken altijd rekening houdend met de gevoelens van de getroffen Joden en lange tenen van @RonnyNaftaniel, @Esther_voet of andere Holocaust fetisjisten, en nooit met de vinger op de zere plek van de schuld van de Joodse leiders aan de Tweede Wereldoorlog in de eerste plaats. Dan ook nog liegen over de Holocaust terwijl iedereen kan tellen dat zes miljoen min drie miljoen geen zes miljoen is.

Joden lijken een bizar telraam te bezitten. Bij Joden is het getal zes miljoen altijd zes miljoen ongeacht de mate waarin het gedeeld of vermenigvuldigd wordt. Ook het optellen verloopt bij Joden in verband met zes miljoen op ongebruikelijke wijze. Bij Joden is zes miljoen plus of min een getal gelijk aan zes miljoen. Zes miljoen min een miljoen is nog altijd zes miljoen bij de Joden. Dat de overigens evidente schuld van Joodse leiders aan WOII en de Shoah nog niet erkend is en leidt tot discussie bij de rechtbank wegens lasterlijke aanklachten antisemitisme, is een gotspe van de bovenste plank.

Natuurlijk wordt de Holocaust ontkend. Elk weldenkend mens ontkent de Holocaust. Wie durft op dodenherdenking en bevrijdingsdag te beweren dat het Joodse volk het brandoffer vrijwillig gebracht heeft? Hun leiders hebben hen gedwongen, middels de financiering en het aanhitsen van de Nationaal Socialisten en het salonfähig maken van het antisemitisme. De orginele protocollen van het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-13 augustus 1897 laten er geen misverstand over bestaan dat de grondslag der Zionisten zuiver antisemitisch is.

Wie noemt de eigen broeders en zusters bij meerderheid een volk van verachtte bedelaars? De Zionisten. Wie zegde in 1897 de mensenrechten op voor alle Joden? De Zionisten? Wie begonnen de Tweede Wereldoorlog in 1933? De Zionisten. Wie betaalde Hitler? De Zionisten. Met wie had Hitler diepgaande afspraken ter deportatie van de Joden? De Zionisten. Wie hadden overal geheime agenten in Europa? De Zionisten. Wie werkte nauw samen met de SS? De Zionisten. Wie werd ondersteund door de fascisten? De Zionisten. Van wie was Auschwitz? Van het bedrijf van Zionisten. Waarom mag het Joodse volk nooit aangesproken worden op hun aandeel in de schuld? Waarom moet het Duitse volk 'wiedergutmachung' volledig gepresenteerd krijgen terwijl het onloochenbaar is dat de Duitse bezetter een Zionistische bezetter was?

Israël is geen Joodse Staat. Israël is letterlijk Ein Nazi Fährt Nach Palestina. Zionisme is een trucje van Nazi's om de Joden op te drijven naar het wereld-getto. Bijbelvasten begrijpen dat dit is in het kader van Armageddon en de Eind Tijd en de totale vernietiging van het Jodendom, en de vestiging van het Koninkrijk Groot Israël met de Rothschild bankiersfamilie als koninklijke prinsjes en prinsesjes. Zionisme is een hardnekkige vorm van Nazisme onder Joden wat zich niet laat bestrijden. Een ernstige vorm van maatschappelijke en politieke kanker waar Joden geen voordeel van hebben. In tegen deel. Het Zionisme als basis voor de Jodenvervolging van 1940-1945 sluit aan bij de lange voorgeschiedenis der Zionisten als slavendrijvers, getto-houders en katholieken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus