U bent hier: Home / Moffen grijpen macht

Moffen grijpen macht

by J.L. de Kreek — last modified 03-01-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Het is duidelijk dat dé Nazi's macht aan het grijpen zijn. Hun succes hebben zij te danken aan het feit dat zij zich afgelopen zeventig jaar kunstig onder de slachtoffers hebben kunnen verschuilen. Veinzend dat het Joden zijn, Palestina koloniserend en de echte Joden geheel of gedeeltelijk vernietigend. Het waren vooral de Zionisten die in 1897 deportatie van de bulk van Joden uit Europa ambieerde.

Judaism Rejects Zionism 600x452Joden zijn een kleine minderheid. De meeste mensen die zich Joden noemen zoals Ronny Naftaniel, Esther Voet, Uri Rosenthal, Lodewijk Asscher, zijn dat niet. De meeste mensen die zich Joden noemen zijn Zionistisch geïnspireerd. Zionisme en Jodendom zijn twee onverenigbare grootheden. Zionisme en Jodendom zijn als water en vuur. Alles wat naar Zionisme riekt is absoluut niet Joods. Zionisme en Nazisme zijn de ideologieën van één en dezelfde groep racisten, antisemieten en fascisten.

De Zionisten en de Duitse Nazi's en de Italiaanse fascisten werkten innig samen in verband met de uitvoering van de 'Endlösung der Judenfrage' die de Zionisten reeds in 1896 op papier gezet en gepubliceerd hebben in 'the Jewish Chronicle'. Alles wat met een David Ster rondloopt, alles wat zich Zionistisch noemt, alles wat de Joodse Staat verdedigt plus wat iedereen al kent als Nazi is Nazi. De grootse Moffen zijn de leden en medewerkers van het Centrum Informatie Documentatie Israël, Meldpunt Discriminatie Internet, de Joodse Omroep, Joods Maatschappelijk werk.

Al die mensen die ook nog eens willens en wetens de Holocaustliegen alsof het gedrukt staat. Géén één gerespecteerde Holocaust-deskundige op aarde bewijst de genocide op zes miljoen Joden. Álle onbetwiste bronnen wijzen uit dat het er aanzienlijk minder geweest zijn en dat de groep Zionisten het kamp Auschwitz hebben laten bouwen symbiotisch met de SS als particulier initiatief wat door het Duitse bestuur voorzien werd van de nodige vergunningen. Auschwitz is het project van Zionisten.

De héle Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging komt uit het brein van de helden van Geert Wilders. Zij die bekend staan als de oprichters van Israël en die begraven zijn te Jeruzalem op Mount Herzl alwaar het gajes uitkijkt op het Nationale monument voor hún zes miljoen slachtoffers. Niet alle Joden zijn op het achterhoofd gevallen zoals de Zionisten wellicht verwachten. Sommige nakomelingen van de slachtoffers van Auschwitz zijn witheet van wraaklust.

De oorlogen nu in Moslimlanden, de spanningen rond Israël, de agressie in Oekraïne is het causale en voorspelbare gevolg van de wil van dezelfde 'corporate oligarchy' die Adolf Hitler betaald heeft en Auschwitz liet bouwen. Deze organisatie heeft ritueel het eigen volk geofferd om de bedrijfsdoelstelling van 'the Society of Jews', te weten de kolonisatie van Palestina en greep naar wereldmacht, te realiseren. Het bombardement op Rotterdam, de aanslagen in de VS 11 september 2001, de aanslag op de MH17 hebben gemeenschappelijk dat het de doelen dient van de groep van de helden van Wilders.

De feiten staan op internet. Heel veel open bronnen die het bovenstaande complot tegen de mensheid bewijzen. De Zionisten van het CIDI, MDI, Joodse Omroep doen de stinkende best het publiek blijvend zand in de ogen te strooien. De Joden bidden en smeken dat de Zionisten eindelijk optiefen van de aardbol want dat zal zoveel meer vrede, veiligheid en welzijn voor anderen leveren. Zionisme en katholicisme zijn Bijbels beschouwd ideologieën van Satan waarmee de Duivel de mensen misleidt want Lucifer wil de strijd tegen Jehova winnen. De mens die niet volmaakt is, keuze vrijheid heeft en besmet met ego kiest voor de verleiding van het grote kwaad en volgt de Moffen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus