U bent hier: Home / Mohammed Rabbae misleidt Marokkanen

Mohammed Rabbae misleidt Marokkanen

by J.L. de Kreek — last modified 20-03-2014 17:10
Opgeslagen onder:

Mohammed Rabbae, voorzitter van het Landelijk Beraad Marokkanen, is hinderlijk aanwezig en misleidt Marokkanen met zijn mening over Wilders. Hij adviseert de Marokkaanse gemeenschap aangifte tegen Wilders te doen van discriminatie terwijl de feiten die Wilders ten laste gelegd moeten worden vallen onder meerdere zwaardere delictsomschrijvingen zoals misdrijven tegen de veiligheid van de Staat én genocide.

De Marokkanenspeech van Wilders is mede in het licht van Fitna en zijn politiek ambtelijke deelname aan genocide in Irak, samenspanning of opruien tot genocide. Bij en tijdens Wildersproces 1.0 is Rabbae en zijn advocaten gewezen op hun verkeerde uitgangspunten, desondanks blijven zij de zaak benadelen door Wilders te willen aanklagen voor discriminatie. Macrokannen zijn geen ras, godsdienst of levensovertuiging, hetero- of homoseksuele gerichtheid of lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap, dus de discriminatie bepalingen van het Wetboek van Strafrecht zijn niet van toepassing. 

Wél van toepassing zijn artikel 3 Wet Internationale Misdrijven en artikel 102, 107 en 107a Sr. In het Wildersproces 2.0 -wat in stilte voorbijgegaan is- heeft het OM ook gezien dat Wilders met FITNA aan de basis staat van dreigingen met geweld en terrorisme vanuit jihadistische hoek. Dus de Marokkaanse gemeenschap moet die eindeloze op zichzelf gerichte niet communicatieve Mohammed Rabbae aan de kant zetten en kiezen voor de harde lijn tegen Wilders door aangifte te doen van genocide. Ook moet het Bureau de Kreek helpen met Wildersproces 3.0.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus