U bent hier: Home / Moord en doodslag

Moord en doodslag

by J.L. de Kreek — last modified 16-08-2015 10:40
Opgeslagen onder:

Bij GeenStijl vragen ze erom gesloopt te worden. Hoe hangt helemaal van henzelf af. Indien de medewerkers denken dat zij zich met “knuppelachtige dingen” of hakmessen moeten verdedigen komt het zware geschut hen uit hun holen roken. De medewerkers van GeenStijl laten blijken hooghartig maling te hebben aan feiten. De helden van Wilders en de uitgever van GeenStijl zijn lid van de groep die ook de plannen voor de gaskamers beraamd heeft. GeenStijl is onderdeel van de voortbouwende agenda van de wegbereiders van Adolf Hitler.

Meeste mensen denken dat Wilders en GeenStijl het Joodse belang dienen. Wilders draagt tenslotte een keppel en GeenStijl is voorstander van de IDF. Dat Wilders en GeenStijl pro-Israël zijn is bijster slecht nieuws voor de Joden. Wilders en GeenStijl kunnen de feiten kennen. Het staat in de archieven van de uitgever van GeenStijl. De Telegraaf was erbij in het Concertgebouw in Amsterdam anno 1922 toen de Zionistische plannen van de helden van Wilders tot uitroeiing van de Joden en executie van hun rijkdommen door antisemieten gepresenteerd zijn.

Iedereen is bekend met de houding van de Telegraaf in de Tweede Wereldoorlog. De uitgever blijkt nog fouter te zijn dan al gedacht. Het was in 1940 reeds meer dan 20 jaar bekend met de antisemitische bedoelingen van de Zionistische helden van Wilders. De helden van Wilders zijn de grote mannen en vrouwen die Adolf Hitler groot gemaakt hebben, en hem hebben gevoed met de 'Endlösung der Judenfrage'. Wilders is een hele grote terrorist die de Staat van binnenuit kapot maakt en willens en wetens de vijand bij en tijdens gewapend conflict uitlokt tot zware aanvallen op Nederland en bondgenoten.

Twee Nederlandse topmilitairen zijn gesneuveld door FITNA. Niemand heeft het er over terwijl het voor de hand ligt dat Jan Roos met zijn Roze Plofkap en een “knuppelachtig ding” daarover verantwoording komt halen bij Geert Wilders. Doet Jan Roos niet. Jan Roos verzorgt dat er reuring ontstaat rond een groep slachtoffers van Wilders. Dat Wilders in ieder geval de afgelopen tien jaar overigens opzichtig deelneemt aan genocide in Irak wordt bewust verzwegen door de ridders van de vrije woord die zichzelf Annabel Nanninga, Bert Brussen of GeenStijl noemen.

Ze weten ervan. Natuurlijk weten ze ervan. Iedereen weet ervan. Net als iedereen weet dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. Iedereen zwijgt. Vooral de elite zwijgt. In de journalistiek, media, politiek als ambtenaar of bestuurder. Banken en Advies Bureaus houden de kaken stijf op elkaar en nemen de oorlogscriminelen dankbaar op in een raad van bestuur of als directeur. Iedereen zwijgt en stemt toe terwijl juist Geen Stijl zo rechts en liberaal als het is daarover giftig het hoogste woord moet voeren.

De Taliban en IS en de Intifada en de gewapende Jihad komen naar Nederland om hier iedereen te slopen en te onderwerpen aan het Kalifaat als straf en vergelding voor de meest weerzinwekkende misdrijven van de Nederlandse politiek en media in Moslimlanden en op Semieten. Wat niet wil doordringen in de hoofden van de linkse en rechtse en liberale media is dat de roodnekken van Israël helemaal geen Semieten zijn en dat de Arabieren die zij uitroeien dat juist weer wel zijn net als de Semitische Joden die zijn uitgemoord in de kampen van de helden van Wilders.

De familie die recent getrouwd is met Paris Hilton en via de onderneming Charlie Hebdo laat drukken was middels de ondernemingen de bezitter van Auschwitz toen er Joden vergast zijn. Deze familie financierde Adolf Hitler en ondersteunde de 'Endlösung der Judenfrage' van de helden van Wilders. Deze familie commandeert de legers der grote machten met hun geld. Voor vrede is iedereen van hen afhankelijk. De helden van Wilders hebbend deze familie vermeerdering van vermogens en een koninkrijk beloofd wanneer het de 'Endlösung der Judenfrage' ondersteunt. De Telegraaf (TMG) die GeenStijl uitgeeft heeft deze feiten reeds sinds 1922 in het bezit en zwijgt. Het steunt de Moffen in de Tweede Wereldoorlog en is zeventig jaar na de bevrijding weer haantje de voorste als het om ondersteunen van oorlogsmisdaden, terrorisme en uitroeien van Semieten gaat.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus