U bent hier: Home / Moord op Peter Klashorst

Moord op Peter Klashorst

by J.L. de Kreek — last modified 15-01-2014 09:40
Opgeslagen onder:

Binnenkort is kunstschilder Peter Klashorst dood. AIDS. Iedereen heeft hem achteruit zien gaan sinds die uitzending bij De Wereld Draait door dinsdag 14 januari 2014. Net als bij Freddy Mercury. Ook Peter Klashorst dreigt vermoord te worden door de AIDS-lobby. Het bizarre aan AIDS is dat alle bewijzen laten zien dat AIDS niet door HIV veroorzaakt wordt, zelfs de statistieken van Robert Gallo uit 1984 bewijzen dit.

De arts van Peter Klashorst is zich helaas pindakaas verwijtbaar onbewust dat HIV niet de oorzaak is van AIDS. Het blijkt immers reeds uit de artikelen van Robert Gallo in Science uit 1984. HIV is een virus. AIDS is een syndroom. AIDS is een verkrijgingssyndroom. Het wordt verkregen in Afrika door mensen die ondervoed zijn en onhygiënisch leven. AIDS wordt ook verkregen door HIV/AIDS-medicijnen te slikken.

De grootste wetenschappers, en dus zelfs de wetenschappers die zeggen dat AIDS wel door HIV veroorzaakt wordt, bewijzen dat AIDS niet door HIV veroorzaakt wordt. Onduidelijk is waarom bij Peter Klashorst HIV onderzoek gedaan is. Zijn klachten blijken niet duidelijk uit de uitzending van DWDD. HIV kan op veel manieren ontstaan en gaat ook vanzelf weer weg. Het immuunsysteem ruimt dit op.

Een HIV-test bewijst dat er HIV-anti-lichamen in het lichaam van Klashorst zijn. Dat is een teken dat het immuunsysteem goed werkt. HIV-anti-lichamen in zijn lichaam is geen bewijs dat hij ook daadwerkelijk HIV in het lichaam heeft. HIV wordt ook 'passengers virus' genoemd. Het komt en gaat. HIV heeft cofactoren nodig om een dodelijke aandoening te zijn. Zoals het slikken van HIV/AIDS-medicijnen. Freddy Mercury is vermoord door de medicijnen bij zijn diagnose, en binnenkort Peter Klashorst.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus