U bent hier: Home / Moord Theo Van Gogh vanzelfsprekend

Moord Theo Van Gogh vanzelfsprekend

by J.L. de Kreek — last modified 31-07-2013 10:20
Opgeslagen onder:

De dood van Theo Van Gogh is het vanzelfsprekende gevolg van de minachting van de Nederlandse intelligencia voor de Islam. Hans Teeuwen. Theodore Holmann. Pim Fortuyn. Allemaal vinden ze Pat Condell prachtig. Prominenten die menen dat zij alles moeten kunnen zeggen over de Islam zonder dat zij zich een fractie van een seconde druk maken over het grote illegale westerse geweld in Islamitische landen. Ze zitten ook allemaal bij Ayaan Hirsi Ali op schoot die politiek ambtelijk schuld heeft aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide op Islamieten. Theo Van Gogh en Hans Teeuwen houden er niet van politiek correct te zijn. Maling aan de gevoelens van anderen. Zij willen kunnen zeggen wat ze denken. Daarin zijn zij niet de enige.

De moord op Theo Van Gogh heeft de Nederlandse intelligencia zelf uitgelokt. Geert Wilders moet alles kunnen zeggen terwijl hij met zijn film FITNA schuld heeft aan het sneuvelen van de zoon van de commandant der strijdkrachten. Met FITNA uitgelokte aanslag bij en tijdens een gewapendconflict waarvan de grondslag zacht gezegd dubieus is. Hans Teeuwen heeft getuigen zijn optredens geen seconde de moeite genomen te onderzoeken of de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 door de veronderstelde plofmoslims gepleegd kunnen zijn. Ook maakt de Nederlandse intelligencia met nu Teeuwen en eerst de vermoorde Van Gogh voorop, zich niet druk over de schade die Nederland heeft aangericht in Irak door de onrechtmatige oorlog van de Coalitie der Gewilligen te steunen.

Pat Condell die bijna publiekelijk geblazen wordt door Hans Teewuen heeft als backrgound op Twitter een foto die in alle redelijkheid doet vermoeden dat Pat Condell met hart en ziel verknocht is met de eeuwige Briste kruistocht om macht over Jeruzalem. Pat Condell heeft ook de lichaamstaal van een antisemiet. Wanneer Hans Teeuwen met Islamitische jongeren praat, gewoon, zonder neerbuigend te zijn, ondetkt hij dat ze het leuk vinden serieus genomen te worden. Zegt hij in Zomergasten. Dat het politiek correct is antiracist te zijn is volgens Teeuwen doorgeslagen waardoor het voor hem als racist weer leuk is racist te zijn. Theo Van Gogh was ook zo'n zelfbevlekkende en zelf voldane vol vette westerling. Volgens Hans Teeuwen ziet hij Islamieten niet voor vol aan. Het zijn zielige mensjes. Volgens deze vriend van Theo van Gogh.

Hans Teeuwen, de vriend van de dode Theo Van Gogh, weigert Islamieten in bescherming te nemen tegen de nare opvatting dat het normaal is in het vrije westen om Islamitische landen zonder geldige reden excessief te bombarderen met munitie van verarmd uranium. Theodore Holmann die ook tot de innercirkel van de Nederlandse intelligencia behoort bezit tevens de kortzichtige opvatting dat kritiek op de Islam bij en tijdens illegaal geweld van het vrije westen in Islamitische landen geen geestes ziekte impliceert. Op het minst imponeren ze als antisemitiet. Theo Van Gogh. Pat Condell. Hans Teeuwen. Pim Fortuyn. Theodore Holmann. De moderen kaalkopjes. Vroeger toen het gangbaar was andere semitische menschen dan Islamieten naar het gas te dragen werd de moord op een Nazi gezien als gerechtvaardogde vorm van verzet. Hopelijk leidt het voorgaande ertoe dat Hans Teeuwen eeuwig bang is voor zijn hoofd

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus