U bent hier: Home / Moordaanslag van Geert Wilders

Moordaanslag van Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 24-11-2014 14:10
Opgeslagen onder:

Geert Wilders heeft in particuliere hoedanigheid een serieuze en succesvolle moordaanslag gepleegd op misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS. Ook heeft Geert Wilders bijlen gezet aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak door daarmee te dreigen als hij niet zou worden vrijgesproken in 2010/2011. De helden van Geert Wilders zijn de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en Shoah. Handlangers van Geert Wilders bedreigen magistraten met 'dire consequences' wanneer de waarheid van de feiten wordt erkend.

Geert Wilders wordt voor iedereen waarneembaar gesteund door arabist Hans Jansen die het best liegt over de inhoud van de Koran en betekenis van de Islam omdat hij kruisridder is aan de zijde van de kruisvaart van Geert Wilders. Ook neemt Geert Wilders politiek ambtelijk deel aan genocide op Semieten in Moslimlanden, en lijdt de rechtspraak ouderwets aan de shock en het afgrijzen zoals dat ook ging bij en tijdens het Toetsingsarrest van 1942. Dat het nog lekker rustig is rond Wilders persoonlijk komt omdat zijn bestrijders geen zin hebben in gedoe. 

Een en ander houdt niet in dat er niet geëscaleerd worden zal wanneer Geert Wilders doorzet met zijn misdrijven tegen de veiligheid van de staat, hoe dan ook wordt in juridische zin de jacht op Wilders geïntensiveerd wat ook inhoudt dat zijn kring, waaronder Hans Jansen en Geen Stijl, aanvallen te verduren krijgt en door de knieën moet zaken smekend om vergeving. Er is geen rechter in Nederland die goed bij het verstand en weldenkend Geert Wilders geen levenslang opleggen zal. Geen staat zal hem ooit gratie verlenen. Levenslang voor Geert Wilders geldt ook wanneer hij reïncarneert, dan zal hij als kind in de gevangenis geboren worden. 

Het slopen van Geert Wilders is mede noodzakelijk in verband met de veiligheid van de Joden. Net als Arabieren zijn Joden leden van de stam der Semieten. Wilders moet iets beter naar de piemols kijken van Arabieren en Joden, die zijn eender terwijl de Zionisten kleine pikkies hebben als de Moffen. De Zionisten en Nazi's zijn één. Dat is recent meer dan overtuigend vastgesteld aan de hand van authentieke documenten waarin de Zionisten zelf de vriendschap verklaren aan de antisemieten die zij accrediteren om de massa te controleren. Dat de Zionisten in hun jodenblaadjes schrijven dat Hitler betaald is door de joden is het bewijs van het gelijk van het bovenstaande. 

Het slopen van Wilders houdt tot nu in giftig achter de computer brieven en aangiften en beklag-rekesten schrijven, en opsturen uiteraard en na-bellen en communiceren met zij die de slachtoffers zijn of experts. Het is een waslijst aan onrechtmatigheden en schade die opgedist worden kan om Geert Wilders persoonlijk ten overstaan van de onafhankelijke rechtspraak publiekelijk zuur af te pissen! Eerder is een poging gedaan Wilders aan te houden. Iedereen lachen want er waren zo veel mapjes. Dat de voorzitter van de rechtbank zei dat de gevaren die van FITNA uitgaan algemeen bekend zijn, heeft geen van de aanwezige journalisten willen horen terwijl de voorzitter duidelijk te verstaan was. 

Het bevel tot strafvervolging van Geert Wilders persoonlijk in verband met het benadelen van de staat en bondgenoten bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden wordt eerst in de tweede helft van 2015 verwacht. Alsdan is de wens dat er ook bevel is tot strafvervolging van zijn genocide. Niet alleen Geert Wilders gaat dan juridisch tegen de grond. Dan worden er een heleboel prominente Nederlanders opgesloten op de terroristen afdeling waar bijvoorbeeld ook Mohammed B. zit. Iedereen kan zeggen over Mohammed B. wat nodig is. Belangrijk om te onthouden is dat de misdrijven van Mohammed B. peanuts zijn in verhouding tot hetgeen Wilders aangerekend worden moet. 

Niet alleen het eigen logische denken had Wilders af moeten houden van zijn aanslagen op de veiligheid van de staat, ook de waarschuwingen die hij ontvangen heeft van de experts on the ground die dagelijks geconfronteerd worden met de negativiteit van Wilders en daarbij levensgevaar lopen slaat hij in de wind. Geert Wilders gaat tegen de vlakte. Als de torens van de Twin Towers stort hij met de vrije val snelheid in zijn eigen fundament neer. Met Wilders gaan Geen Stijl en Hans Jansen kapot en verder ieder ander die met hen te associëren is. De staat blijkt geen spijt te hebben van het neerschieten van de Molukse kapers bij De Punt, dus misschien kan Van Agt namens het kabinet de trekker voor Geert Wilders overhalen a.u.b.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus