U bent hier: Home / Moordenaar Joep Lange dood

Moordenaar Joep Lange dood

by J.L. de Kreek — last modified 18-07-2014 10:05
Opgeslagen onder:

Joep Lange misschien wel de grootste medicijnmoordenaars van Nederland en zijn vrouw zaten ook in de verongelukte vlucht MH17. Joep Lange wordt herdacht als een van de grote AIDS-onderzoekers van de wereld. Toch heeft dit Joep Lange er nooit van weerhouden zijn patiënten te vertellen dat HIV geen AIDS veroorzaken kan.

Joep Lange heeft zijn carrière en vermogen gebouwd op basis van leugens die door de Amerikaan Robert Gallo in vereniging met de Amerikaans overheid in het leven geroepen zijn. Gallo is de man die in 1984 zogenaamd ontdekte dat HIV de oorzaak is van AIDS. Zijn ontdekking werd middels een grootse persconferentie openbaar gemaakt. Publicaties over het bijpassend onderzoek verschijnen zonder deugdelijke peer-review in het gerenommeerde wetenschappelijke tijdschrift Science.

 

Vanaf de persconferentie in 1984 is er voor HIV-patiënten geen houden aan. Heel de wereld volgt Robbert Gallo. Niemand analyseert zijn theses of de veronderstelde bewijzen die hij levert. Zijn alles bepalende artikelen uit 1984 zijn zeer moeilijk te verkrijgen. Alleen beschikbaar voor mensen met een abonnement op Science. Uit de artikelen blijkt dat Gallo een grote leugenaar is die in 1984 bewijst dat HIV niet de oorzaak zijn kan van AIDS.

 

Robert Gallo is patenthouder van de Hiv-test dus hij heeft geen belang bij de waarheid van de feiten. Het grappige aan AIDS en HIV is dat elke basisarts kan begrijpen dat HIV niet de oorzaak zijn kan van AIDS. AIDS is een syndroom. HIV is een virus. Een virus kan geen syndroom veroorzaken. Wel kunnen bij mensen met syndromen virussen gevonden worden, zoals HIV. Een syndroom is een cluster van onbehandelde aandoeningen die verschillende oorzaken hebben kan.

 

In Afrika was Joep Lange ook groot. Hij ontving veel geld voor zijn AIDS-projecten. Van Hiv-patiënten in Afrika is bekend dat zij HIV krijgen door slechte voeding, vervuild water, geen algemene hygiëne. Iedereen kan spontaan HIV krijgen. Met de warme dagen kan in de zon liggen de oorzaak zijn van een HIV besmetting. Ook zwanger zijn of stress kan de oorzaak zijn van een HIV besmetting. HIV is een virus wat veel en vaak voorkomt.

 

Het is reeds lang geleden bewezen dat het menselijk lichaam HIV vanzelf opruimt. Mensen kunnen meerdere keren HIV krijgen. Het lichaam ruimt het vanzelf op. Dat wordt ook bewezen door de HIV-tests van Gallo en Lange. De HIV-test toont aan dat een lichaam anti-lichamen bezit tegen HIV. Dat is bewijs van een gezond immuunsysteem. In zijn tijd van leven was het onmogelijk met Joep Lange in gesprek te komen over zijn dwalingen. Wanneer hem concreet gevraagd naar de bewijzen van zijn bedrog begon hij te schelden.

 

AIDS is een verkrijgingssyndroom. Het wordt verkregen bij en tijdens het opvolgen van de adviezen van Joep Lange en zijn collega AIDS-wetenschappers. De dood van Joep Lange is misschien een verlies voor vrienden en familie. Voor zijn patiënten is het goed nieuws. HIV en AIDS patiënten hebben geen belang bij de behandeling van Joep Lange en zijn collega's. Er zijn allang goede behandelingen beschikbaar tegen HIV die leiden tot een gezond leven zonder medicijnen die kans op AIDS geven.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus