U bent hier: Home / Moszkowicz vijand Joden

Moszkowicz vijand Joden

by J.L. de Kreek — last modified 30-03-2016 06:00
Opgeslagen onder:

De vraag is of de grondlegger van de roemruchte advocatenclan der Moszkowiczen daadwerkelijk slachtoffer was in Auschwitz of één van de Kapo's of Sondercommando's die na de oorlog logen dat zij gedwongen zijn. Als Moszkowicz zo begaan is met de Joden bevreemdt het dat Bram Moszkowicz raadsman was van Geert Wilders die de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging bewondert.

De geschriften van de Zionistische helden van Geert Wilders behoren reeds geruime tijd tot gepubliceerde bronnen. Journalisten van de Telegraaf en het Nieuw Israelitisch Weekblad wisten al in 1922 dat de Zionisten een politicus als Hitler ambieerde om geaccrediteerd het offer van zes miljoen Joden te brengen. In Auschwitz. Waar de oude Moszkowicz verbleef. Het kamp van de familie van de patroon van de helden van Wilders. Dat is al jaren bekend.

Het is ten minst genomen bizar dat de familie Moszkowicz de juridisch eigenaren van Auschwitz nog niet aansprakelijk gesteld hebben. Deze familie is de rijkste familie op aarde, laat Charlie Hebdo drukken, is aangetrouwd met Paris Hilton en betaalde Hitler. De macht en het vermogen van de familie van de patroon van de helden van Geert Wilders is waar het om draait in verband met WOII en de Shoah.

De Joden zijn vermoord omdat deze familie als vorst wil regeren over alle Joden. No matter what. Om hun Koninkrijk te vestigen gaat de familie over lijken. Het Duizendjarig Rijk waaraan Hitler werkte is hun rijk. Het rijk van de familie Rothschild waaraan het innig samenwerkend met het Vaticaan sinds het Heilige Romeinse Rijk werkt. In die dagen was de familie Rothschild het bestuur van de Joodse getto's en liet het Joden slaan met de knuppel van de getto politie of de antisemieten uit de buurt.

Deze familie regelde met de Zionisten en het Russische bestuur dat de Joden middels pogroms opgejaagd zouden worden naar West Europa waardoor vanzelf problemen zouden ontstaan. Vervolgens moesten volgens plan van de helden van Wilders alle in het West Europa gestationeerde Joden op de trein getransporteerd worden naar het Oosten, naar de kampen, of dieper Oost Europa in om te koloniseren of naar Palestina om te koloniseren. Het moesten veewagons zijn want de Joden moesten het transport zelf betalen. Die hele Exodus is geregeld door gettomanagers. Daaraan wordt al sinds de Franse Revolutie gewerkt. Omdat de familie Rothschild en hun partners een broertje dood hebben aan democratie en mensenrechten en hun Joodse en andere slaven willen behouden.

Bij de familie Moszkowicz zit een steekje los. Dat kan een ernstig steekje zijn van boefjes die naoorlogse leugens volhouden om de misdaden uit eigen kring te verhelen. Het kan ook zuiver krankzinnigheid zijn want wie wordt niet gestoord van de helden van Geert Wilders. Tot nu laat de familie Moszkowicz zien het niet te willen begrijpen. De arrogantie spat van de verschillende leden. Alsof zij boven alles verheven staan en de rest gek is. Het is niet vanzelfsprekend dat advocaat mr. Yehudi Moszkowicz nu optreedt als advocaat voor benadeelde partijen in het nieuwe proces tegen Geert Wilders. De familie heeft nog geen afstand genomen van de helden van de Blonde Geit die hoofdverantwoordelijk zijn voor het kampverleden van Opa.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus