U bent hier: Home / Mr.dr. Thierry Baudet vergist zich

Mr.dr. Thierry Baudet vergist zich

by J.L. de Kreek — last modified 13-09-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Geschiedenis leert dat zij die rode boekjes schrijven massamoordenaars zijn. Mr.dr. Thierry Baudet is de auteur van het voorwoord bij het manifest “Aan het volk van Nederland” en vergeet als jurist en journalist en mede propagandist voor het referendum van GeenPeil te vermelden dat journalist en held van Wilders die in het parlement reclame maakt voor GeenPeil de architect is van de Holocaust en wegbereider van Hitler en het bombardement op Rotterdam.

Mr.dr. Thierry Baudet heeft in de recent van kracht geworden wetgeving met betrekking tot het correctief referendum de kans gezien dit te misbruiken voor stemmingmakerij tegen Oekraïne en andere landen waarmee Nederland en Europa associatieverdragen aangaan. Mr.dr. Thierry Baudet laat zich van zijn onmenselijke kant zien met zijn hetze tegen het associatieverdrag met Oekraïne.

Juist nu met de spanningen in Oekraïne en het virulente fascisme en Nazisme en racisme en antisemitisme wat daar heerst en het neerschieten van de MH17 is een associatieverdrag met Oekraïne in enigerlei vorm een goed plan. Mr.dr. Thierry Baudet houdt ermee geen rekening dat niet is uitgesloten dat volgers van de helden van Wilders de aanslag op de MH17 gepleegd hebben. Misschien dat de inhoud van het associatieverdrag met Oekraïne verbetering behoeft, wat niet wil zeggen dat het verdrag op zichzelf op de schop moet.

Mr.dr. Thierry Baudet heeft natuurlijk ook een beetje gelijk met wat hij stelt over Europa en het democratische gehalte. Daar is Thierry Baudet 'mr.dr.' voor. Europa als Unie opblazen zoals Mr.dr. Thierry Baudet doet door een sfeer te creëren ondersteund door personen die de Nazifeiten van de helden van Wilders ontkennen en misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en internationale misdrijven ondersteunen is een vergissing van mr.dr. Thierry Baudet die hem niet makkelijk vergeven wordt.

Europa kan en moet democratischer én Europa kan en moet goedkoper. Juist de IT en ICT heeft daarvoor oplossingen. Mr.dr. Thierry Baudet is digibeet en denkt dat het kunstje van de nerds van GeenStijl met de digitale handtekeningen een vondst is. Mr.dr. Thierry Baudet is een compleet leeghoofd die de prestaties van GeenPeil op één lijn stelt met Thorbecke. Thorbecke draait zich om in zijn graf voor mr.dr. Thierry Baudet, het Manifest en de nodeloos kwetsende journalistiek van GeenStijl.

Het is helemaal niet moeilijk voor een geit om jurist te worden. Hoeft zich alleen in te schrijven bij een juridische faculteit en netjes napraten wat de andere geiten blaten en dat herkauwen tot iedereen het gelooft. Écht jurist zijn en de titel “mr.” verdienen is een vak apart. De feiten vrije journalistiek moet ook in ogen van mr.dr. Thierry Baudet een misdrijf zijn. Mr.dr. Thierry Baudet vergeet het aspect van zijn beroep wat met feiten te maken heeft. Als jurist en journalist zijn feiten het aller belangrijkst voor Mr.dr. Thierry Baudet.

De feiten zoals ze empirisch zijn, bijvoorbeeld over de helden van Wilders, het instorten van de torens van de Twin Towers en de oorlog zonder adequaat volkenrechtelijk mandaat in Irak. De feiten zoals die verzonnen worden door Mr.dr. Thierry Baudet en bijvoorbeeld Jan Roos van GeenStijl die campagne voert voor GeenPeil met een kapmes van niet meer dan tachtig centimeter tot een meter in zijn achterbak, vragen om problemen. Mr.dr. Thierry Baudet kan weten dat er werk gemaakt wordt van het juridisch slopen van zijn soort journalistiek en juristerij. Mr.dr. Thierry Baudet is jurist onder de barbaren en journalist van de varken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus