U bent hier: Home / Nakba = Shoah

Nakba = Shoah

by J.L. de Kreek — last modified 16-05-2015 06:00

De catastrofe die de Palestijnen overkomt sinds 1948 tot de dag van vandaag is dezelfde catastrofe als die de Joden is overkomen in 1940-1945. Dezelfde groep van daders. Ook moordpartijen van Zionistische terreurbendes. Dat is allemaal makkelijk te begrijpen aan de hand van de authentieke dagboeken van Zionistische leider Herzl die geëerd wordt als oprichter van wereld-getto Israël en die de held is van Geert Wilders.

Voordat de Zionistische terreurbendes in 1948 hun moordpartijen verplaatste van Europa naar het Midden Oosten hebben zij in 1897 te Basel de vereniging opgericht die één en ander liet uitvoeren. Eerst hebben de Zionisten in 1897 de mensenrechten voor de joden ontbonden en het antisemitisch discours losgemaakt in Europa. Zij verzonnen ook de 'Endlösung' met deportatie per treinen en kampen en zo. In 1923 inspireerde de Zionisten de Bierkellerputsch van Hitler. In 1929 betaalde ze hem zijn oorlogskapitaal. In 1933 verklaarde de Zionisten de oorlog aan Duitsland en kozen zij de locatie van het kamp Auschwitz uit.

In 1939-1940 weigerde de Zionisten de Britse vredes voorstellen. Zij wilde geen vrede zonder dat de bulk van Joden uit Europa gedeporteerd werd. De Zionisten wilde dat de 'Endlösung' het oorlogsdoel werd van alle oorlogvoerende naties. De Zionisten hebben al sinds de oprichting van hun vereniging Erez Israël de oprichting van de staat Israël als hun oorlogsdoel wat zij met militaire middelen volbrengen. De Zionisten waren de eerste militante bruinhemden in Duitsland. In Shir Betar bejubelen zij de overwinning van de Romeinen op de Joden bij Yodefet en Masada.

Alle Zionistische archieven wijzen uit dat de Zionisten de drijvende kracht zijn achter de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 om in 1948 de genocide op de Semieten voort te zetten middels het slachten van de Palestijnen. De Zionisten zijn er bijster slecht in toe te geven dat zij geen enkele genetische, historisch, Bijbelse of culturele band hebben met de Semieten. De Semieten zijn de nakomelingen van Abraham. Dat zijn dus de Arabieren en de Joden uit Zuid Europa.

De joden uit Oost Europa zijn geen joden qua ras. Dat zijn namelijk geen nakomelingen van Abraham. De joden uit Oost Europa zijn nakomelingen van Ashkenaz en worden Asjkenazim genoemd. Hun leiders zijn de Nazi's die Hitler hebben betaald om een gewelddadige revolutie tegen de joden van het Rode Gevaar ten uitvoer te brengen. Auschwitz is gebouwd door de onderneming van de familie die de Knesset en het Israëlisch parlement sponsort en Charlie Hebdo laat drukken.

Deze feiten zijn keihard en bewezen. Deze feiten moeten ontkend worden door autoriteiten omdat de Zionistische terreurbendes in Nederland de autoriteiten bedreigen met afschrikwekkende consequenties wanneer de waarheid en de feiten worden erkend. De achterban van het Centrum Informatie Documentatie Israël en de Joodse Omroep en de Stichting Anne Frank en de VVD doen hieraan bewust mee. De feiten zijn makkelijk te vinden tegenwoordig dankzij internet en het ijverige werk van veel onderzoekers die de archieven digitaliseren en online brengen.

De Zionisten zijn volledig verantwoordelijk voor de Jodenvervolging en zijn door hun vaardige terrorisme gerelateerde bedrog in staat gebleken hun moordpartijen op de Semieten voort te zetten in het Midden Oosten. De Zionisten zijn de grote moordenaars van de geschiedenis die dag na dag zwarte bladzijden schrijven en niet alleen de Palestijnen naar het leven staan. Het begon al bij de indianen die uitgeroeid zijn door de voorlopers van de Zionistische massamoordenaars. Ook de Joden wegens ras of geloof zijn consequent in gevaar door de Zionisten. Alle minderheden moeten gesepareerd worden van de Zionisten.

Share |
comments powered by Disqus