U bent hier: Home / Nare agressieve homo's

Nare agressieve homo's

by J.L. de Kreek — last modified 25-07-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Met Roze Zaterdag achter de rug en in Amsterdam nog twee weken homofeesten voor de boeg is het noodzakelijk te publiceren over een groep nare agressieve homo's die het leven van talrijke minder- en meerderjarige onmogelijk maakt middels internationale misdrijven. De prominente homo waarover niemand het heeft en die zich gedraagt als hofleverancier jong fruit voor de prostitutie is natuurlijk mr. Joris Demmink. Zijn club kinderverkrachters heet de Raad voor de Kinderbescherming en Jeugdzorg.

Er zijn best veel homo's werkzaam in de kinderbescherming die zich schuldig maken aan misbruik, gedwongen verdwijning en doden van minderjarigen en niemand die er iets aan doet zelfs Amnesty niet. Dan zijn er nog de homo's in de politiek zoals Mark Rutte die oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden faciliteren. Voorts is er homo Onno Hoes die voorzitter (Nasi) was van de club die Joden laat vervolgen voor zelfverrijking en Magistratuur bedreigt om de Holocaust te erkennen. De groep nare agressieve homo's met hun homogeweld is niet beperkt tot deze extremistische perverselingen. Er zitten veel homo's bij de VVD. 

Niet alleen de VVD is een terroristische organisatie van homo's, ook andere verenigingen met politieke doelstellingen nemen deel aan het terrorisme van de westerse politiek in Moslimlanden. De Nederlandse homo's met hun feestjes en Roze Zaterdagen blijken zich geen reet aan te trekken van de homo's die in Moslimlanden door ISIS van de daken gegooid worden. Niet toevallig is ISIS in het leven geroepen door de homo's in de Westerse politiek die met andere naarlingen al meer dan dertien jaar de meest extreme misdrijven laten begaan in Moslimlanden.

Homo's aanspreken op hun verantwoordelijkheid laat staan op de bevrediging van hun perverse prikkels is niet mogelijk. Arrogant, hooghartig en anderszins banaal halen ze hun neus op en gaan ze over tot de orde van hun feestje. Homo-emancipatie blijkt kennelijk in te houden dat de wereld de meest walgelijke misdrijven van homo's heeft te accepteren want we zijn allemaal Europride. Dat homo's zichzelf vergiftigen met HIV/AIDS-medicijnen terwijl AIDS niet door HIV wordt veroorzaakt moet misschien gewoon om af te komen van die agressieve naarlingen die elkaar uit liefde de kont naaien.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus