U bent hier: Home / Nare mensen, die Zionisten!

Nare mensen, die Zionisten!

by J.L. de Kreek — last modified 31-08-2014 13:55
Opgeslagen onder:

Men zal Jood zijn tegenwoordig dan is men behoorlijk in de aap gelogeerd met al die Zionisten in de nationale en internationale verhoudingen. Esther Voet, de directeur van het Centrum Informatie Documentatie Israël, is zo'n Zionist. Ze zegt Joodse belangen te dienen. Ze lijkt Joodse gelaatskenmerken te bezitten, neus en zo, alleen een Joods karakter bezit 'the Jewish American Princes' niet. Zionisten bezitten het karakter van Nazi's, Moffen, NSBers, verraders van de heilige Joodse zaak.

Zionisten misbruiken de veelal Joodse achtergrond om particuliere belangen, politiek en maatschappelijk te dienen. Meer in het bijzonder dienen Zionisten de belangen van een bepaalde verondersteld Joodse familie die geagendeerd staat gekroond te worden als Koninklijke familie van Israël. Deze familie die reeds in de 18e eeuw Joodse getto's bestuurde heeft de keuze gemaakt alle Joden te verzamelen in het wereld-getto. Als locatie is Palestina gekozen omdat dit lekker ligt in de campagne.

 

Feitelijk vervullen Zionisten middels politiek maatschappelijke middelen ouderwetse Katholieke Eind Tijd profetieën. Dit is makkelijk te herkennen aan de Bijbel van het Zionisme. Deze Bijbel is de Bibliotheek van Zion met daarin het werk van Herzl, Nordau, Jabotinsky en heel veel andere Joodse leiders die reeds in 1897 maling hadden aan belijdende Joden en Palestina koloniseren wilde om het te bezitten en in verband met het economische achterland. De Zionisten in 1897 waren bepalende sleutelrol personen in media en spoorwegen.

 

Dat de Holocaust door Zionisten is bedacht blijkt onder andere uit de vele berichten en advertenties in Amerikaanse media rond 1900 over de ene na de andere Holocaust op zes miljoen Joden die plaatsvond of reeds plaatsgevonden had. Als iedereen de Amerikaanse media moet geloven zijn er tussen 1850 en 1945 twee, drie of vier Holocausten op zes miljoen Joden volbracht. Zo veel Joden zijn er niet. Er zijn ook nooit veel Joden geweest. Joden zijn personen die geloven in Jehova van de Bijbel. Het zijn mensen die de Joodse wetten en tradities handhaven.

 

Joden geloven dat Jehova een wet gemaakt heeft op het Joods bestuur. Dit kan gezien worden als het Joods Staatsrecht. Dit Joods Staatsrecht wat geïnspireerd is op de wil van Jehova verplicht Joden af te zien van bestuurs- en/of staatsrechten in het algemeen en over een Joodse Staat in het bijzonder. Jehova leert dat elke Joodse Staat de doodsteek is voor het Jodendom. Het zijn van ministers, staatssecretarissen of Kamerlid valt volgens het op Jehova geïnspireerde Joodsrecht onder de Joodse beroepsverboden. Dit is in ieder geval onlosmakelijk onderdeel van het Joodsrecht sinds de verwoesting van de laatste Tempel te Jeruzalem, toen met de Romeinse overheersing 2014 jaar geleden.

 

De Zionisten willen deze Tempel herbouwen door in Palestina eerst een Joodse Staat te vestigen en de huidige Tempel die de verwoeste Tempel vervangt te verwoesten en er de zogenaamde Derde Tempel te bouwen, waarna één van de leden van de familie Rothschild gekroond zal worden als Prins van Israël. Deze familie die in 1750 een kapitaal pand bezat in de Judenstrasse van het Joodse getto in Frankfurt Am Main en van het Heilige Romeinse Rijk vergunning verkregen had als soeverein heerser de Joodse getto's te besturen, was ook de financier van Adolf Hitler en juridisch eigenaar van concentratiekamp Auschwitz waar vier miljoen Joden vergast zouden zijn.

 

Dat Esther Voet als prominent Jodin ageert tegen de feiten en cijfers die onomstotelijk bepalen dat er per se geen Holocaust op zes miljoen Joden is volbracht, heeft er mee te maken dat deze vrouw een rol bezit in het leger van Zion wat verantwoordelijk is voor WOII, de Shoah en de naoorlogse holocaustfraude. Deze fraude is onderdeel van de naoorlogse psychologische oorlogsvoering der Zionisten die zich als ervaren parasieten nestelen in en rond het bestuur van de Naties op aarde om de landen tegen elkaar uit te spelen en daarvan te profiteren. Esther Voet is een énorm naar mens met het karakter van de vuigste moordenaar van de SS.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus