U bent hier: Home / Nasi's komen uit Jodenland

Nasi's komen uit Jodenland

by J.L. de Kreek — last modified 13-10-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Nasi wordt ook als Nazi geschreven. Betekenis is soortgelijk. Nasi is de voorzitter. Van de Sanhedrin bijvoorbeeld. Nazi is ook Ashekenazi althans afgekort. Voorts is Nazi het handelsmerk van de onderneming wat de Nationaal Socialisten en de Zionisten symbiotisch hebben opgezet. Dat de Nasi's van Zion met tientallen miljoenen Dollars tegelijk geïnvesteerd hebben in Hitler en het bedrijf wat Auschwitz exploiteerde wordt niet onderwezen door de Zionisten.

De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 zijn projecten van de helden van Wilders en hun vrienden. Meeste mensen weten dit niet omdat een grote groep journalisten behoort tot de vrienden van de helden van Wilders of hun partners en/of volgers en wegkijkt van de feiten. Voorts nemen journalisten deel aan het bedreigen van de rechtspraak opdat deze feiten niet algemeen bekend worden. Dat in de MSM waaronder de Telegraaf niks te lezen is over deze bedreigingen komt omdat journalisten betrokken zijn.

Journalisten van de zogenaamd professionele media kijken ook weg van de feiten die klip en klaar bewijzen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Het moderne antisemitisme is een vinding van de Zionisten als smoes om de Joden op te jagen naar de zogenaamd Joodse Staat. Zionisten zijn handlangers van de handelaren in slaven die vroeger door de Franse Revolutie en democratie, mensenrechten en afschaffing van de slavernij, macht en vermogen zagen verdampen.


De families die toen de maat bepaalde op aarde willen herstel in de oude staat van hun macht. Daarom financieren zij internationale misdrijven en terrorisme of maken dit anderszins mogelijk om hún wereldbestuur als oplossing voor de toestand in de wereld de mensheid door de strot te duwen. Hitler, Wilders en Jan Roos zijn collega's. Zij werken voor de terroristische organisatie van de helden van Wilders. Ieder in de eigen bescheiden rol.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus