U bent hier: Home / Nazi achtergrond Shimon Peres

Nazi achtergrond Shimon Peres

by J.L. de Kreek — last modified 08-10-2013 17:15

Wie is Shimon Peres kritiek te hebben op de resolutie waarin de Raad van Europa rituele besnijdenis veroordeelt? Hijzelf verheelt de hoofdschuld van de Zionisten en daarmee Israël aan WOII en de Holocaust. Gelukkig zijn de Zionisten er niet in geslaagd de door hen in 1900 reeds aangekondigde zes miljoen joden ritueel in rook op te laten gaan. Shimon Peres is een van de langst levende Nazistamhoofden.

De Nazi's bestonden globaal bepaald uit twee divisies. De Zionisten die onder joodsheid schuil gingen en de devisie met de SS waar Hitler de leiding over had. Aan de zijde van de Nazi's namen deel: de Zionisten, de joodse Rothschildbankiers familie, de familie Rockefeller, de Koninklijke Shell, Bush een groot aantal meelopers zoals de Nationaal Socialisten, èn Shimon Peres die in de tijd van het oorlogsgeweld in Europa zijn stelling in een kibboets in het te bezetten Palestina reeds ingenomen had.

De Zionisten aka de Nazi's, zijn in ieder geval sinds 1897 formeel militair georganiseerd met een wederrechtelijk oogmerk en geheime diensten en bestuurlijke lichamen en banken als de civiele rechtsvoorganger van het in 1948 onafhankelijk verklaarde Israël. Israël is een land zonder grondwet. Het doel is Israël te laten uitstrekken tot en met Egypte en Irak. De Rothschild bankiersfamilie staat op de rol koninklijk de prins te leveren van het Derde Rijk met Jeruzalem als hoofdstad.

Shimon Peres is anders dan de onlangs overleden en groot geachte opperrabbijn Yosef, een Ashkenazim. Opperrabbijn Yosef is een Sefardim. Geboren in Irak. Irak is de bakermat van het Jodendom. Net als de Islam. Wie goed kijkt ziet dat Opperrabijn Yosef imponeert als een arabier. Dat is hij ook. Sefardim zijn net als arabieren nageslacht van Sem, de oudste zoon van Noach en daarmee Semieten. Van alle joden op aarde zijn de Sefardim, de authentieke joden, een absolute minderheid. Deze joden worden voorgaand gediscrimineerd door de Ashkenazim.

De Ashkenazim hebben anders dan de Sefardim de wortels in de Ukraine en omstreken. Het zijn Euro-Aziaten en verre nakomelingen van de middelste zoon van Noach. Genetisch, historisch en bijbels dus totaal anders dan de autentieke joden. Het jodendom van de Sefardim is meer dan vijfduizendzevenhonderd jaar oud. Het jodendom van de Asjkenazim is sinds 640 na christus en wordt academisch jiddischkeit genoemd. Het is een vorm van joodsheid zonder de diepliggende inhoudelijke invulling. De Moffen zijn Nazi's genoemd omdat zij betaald zijn en collaboreerde met de Asjkenazim die zich verenigde in de Zionistische wereldweging.

Deze Ashkenazim hebben de idee gebracht van een Holocaust en de totale ontaarding van Europa om daar zelf als kapitalisten van te profiteren, en wereld-getto Israel te stichten. Dat blijkt allemaal uit de authentieke abjecte en opruiende blatant antisemistisch geschriften der Zionisten die tot voor kort zorgvuldig aan het oog van het publiek ontrokken zijn gehouden door de Zionisten. Shimon Peres is onder Joden één van de minst gewaardeerde mensen. Joden hebben zich altijd met hand en tand verzet tegen de Zionisten, Israël en Ashkenazim als Peres. Met Peres als president van het wereld-getto Israël hebben Joden geen vijanden nodig. Ashkenazim in het bestuur is ouderwets bloed aan de muur.

Share |
comments powered by Disqus