U bent hier: Home / Nazi-achtergrond van Simone Kukenheim (D66)

Nazi-achtergrond van Simone Kukenheim (D66)

by J.L. de Kreek — last modified 14-02-2015 12:45
Opgeslagen onder:

Simone Kukenheim is namens D66 wethouder Onderwijs, Jeugd, Diversiteit in Amsterdam. Ze was oprichter/bestuurslid jongerenorganisatie van Centrum Informatie en Documentatie over Israël (CIDI). Ze heeft een Joodse achtergrond. Ondanks dat ze 35 is raakte Kukenheim eerst in 2002 betrokken bij de Joodse gemeenschap, tijdens de Tweede Intifada. Ze richtte de jongerentak op van het CIDI. Onlangs is schriftelijk de uitgebreid geïnformeerd over de Gestapo-praktijken van de jeugdbescherming in Amsterdam.

Dat Erik Gerritsen en zijn collega's van JBRA willens en wetens in strijd met de wet niet aan waarheidsvinding doen en kinderen uit huis laten halen door de politie zonder dat er een deurwaarder aan te pas komt. Professor Arnold Heertje heeft vorig jaar voor de Amsterdamse rechtbank uitgebreid bepleit dat de jeugdbescherming er Gestapo-praktijken op nahoudt. Niemand reageert. Heertje kan het weten want Heertje was kind toen de helden van Simone Kukenheim in Amsterdam de kinderen kwamen ophalen om met de trein gedwongen te laten verdwijnen.

Mensen met een joodse achtergrond die zich inzetten voor het CIDI zijn Nazi's. Dat is wat Joden verdeeld houdt. Aan de ene kant de Joden die gewoon Joods zijn en vanzelfsprekend niks te maken hebben met het Zionisme of Israël en aan de andere kant de Joden die volop de Nazi's ondersteunen en de naoorlogse holocaustfraude en psychologische oorlogsvoering der Nazi's faciliteren. Dat de antisemieten geaccrediteerd zijn door de Zionisten om de Joden te deporteren en verbranden in de schoorstenen van de kampen die door Zionisten zijn opgetrokken vertelt Kukenheim niet. Daarom is deze CIDI-adept wethouder Onderwijs en Jeugd. Opdat ze in haar rol als bestuurder ervoor instaat dat de jeugd structureel wordt voorgelogen over de waarheid en de feiten.

De beschuldigingen die al heel lang geuit worden naar JBRA en Erik Gerritsen wil de autoriteit Kukenheim niet erkennen. JBRA is volgens Kukenheim een gecertificeerde instelling en zou voldoen aan de wettelijke eisen die gesteld zijn aan een gecertificeerde instelling. Nu wil het toeval dat de antisemieten van Hitler ook gecertificeerd waren. Door de Zionisten. De antisemieten van Hitler voldeden aan alle eisen die de Zionisten stelde aan de deportatie van de bulk van Joden uit Europa. Volgens Kukenheim koopt de gemeente Amsterdam gezinsmanagement in bij JBRA en heeft het goede samenwerkingsafspraken gemaakt met de Raad voor de Kinderbescherming. Hitler had ook goede samenwerkingsafspraken gemaakt met 'The Society of Jews'. De Zionisten hebben de deportaties en vergassingen ingekocht bij Hitler & co.

De feiten over de walgelijke praktijken der Zionisten mogen allemaal niet geopenbaard worden van het 'umfeld' van Kukenheim want dan dreigen er 'dire consequences'. De Nazi's zitten overal. Bij het CIDI. Bij D66. Bij de gemeente Amsterdam. Bij de PVV. Het CDA. De VVD. Met elkaar houden zij de leugens in stand over de kwaadaardige sleutelrol der Zionisten bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. Ook dragen zij bij aan de instandhouding van de Gestapo-praktijken van Erik Gerritsen en zijn collega's van JBRA. Besloten is aangifte te doen tegen Simone Kukenheim in verband met deelname aan de internationale misdrijven van de Zionisten en JBRA. Vroeger was het gebruikelijk vrouwen als Simone Kukenheim kaalgeschoren aan de kant van de weg het vet te laten krijgen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus