U bent hier: Home / Nazi-jacht op CIDI

Nazi-jacht op CIDI

by J.L. de Kreek — last modified 09-08-2013 13:55
Opgeslagen onder:

Ronny Naftaniel en Esther Voet zijn niet de enige die de ouderwetse juridische Nazi-jacht te verduren krijgen. Het volledige CIDI-team bestaande uit Mike Durand, Elise Friedmann, Naomi Mestrum, Guy Muller, en de financiers, wat particuliere Nederlanders zijn, gaan een zeer sombere toekomst tegemoet waarbij zij publiekelijk geschandpaald worden als de Nazi's zoals ze nooit weggeweest zijn. Harry Van Bommel is verweten dat hij voor Knevel en Van de Brink op bezoek ging bij het CIDI. Volgens Twitter zou hij op bezoek gaan bij Nazi's. In de uitzending begrijpt Esther Voet niet waar dat vandaan komt.

Ashkenazim Esther Voet stelt antizionisme en antisemitisme op één lijn terwijl de Zionisten al in 1897 de mensenrechten voor de Joden ontbonden hebben en hen een volk van verachtte bedelaars noemde. Zionisme is de meest anti-Joodse maatschappelijke en politieke beweging op aarde. Zionisme is zuiver antisemitisme. De Zionisten strijden met alle middelen tegen assimilerende en emanciperende Joden en propageren al vanaf 1897 het Diaspora Revisionisme wat een moeilijk woord voor antisemitisme is. Zionisten schrijven zelf dat de Tweede Wereldoorlog hun oorlog was.

De Zionisten hebben de Holocaust bedacht. De Zionisten hebben Hitler betaald. De Zionisten hebben Auschwitz gebouwd. De hardste beulen in het kamp waren Zionisten. Zionisten trainde met de Duisters en de Italiaanse fascisten. De Zionisten waren de eerste bruinhemden. De Zionisten bewijzen met hun Israël politiek dat zij ras antisemieten zijn. Hun strijd tegen de Palestijnen en het het ontkennen van de Joodse achtergrond van veel Palestijnen bewijst de antisemitische grondhouding der Zionisten.

Recent hebben de Zionisten het Openbaar Ministerie aangehitst met lasterlijke aanklachten tegen een directe nakomeling van de eerstelijns slachtoffers van Auschwitz die de schandalige feiten over de Zionisten openbaart. In die zaak hebben de Zionisten gedreigd met terrorisme of althans voorbereidingshandelingen getroffen voor terrorisme om de magistratuur een veroordeling af te dwingen. Het is bloed aan de paal voor het CIDI. Het zijn eerste klas Nazi's. Dezelfde lui die Hitler ondersteund hebben. Nu ondersteunen ze Geert Wilders en zijn haatcampagne tegen de Islamieten. Zionisten zijn de grote moordenaars van de Joden!

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus