U bent hier: Home / Nazi-praktijken Ahmed Aboutaleb

Nazi-praktijken Ahmed Aboutaleb

by J.L. de Kreek — last modified 13-03-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam heeft er moeite mee dat de Turkse regering Nederland verwijt er Nazi-praktijken op na te houden. Ahmed Aboutaleb is lid van de PvdA. PvdA wordt geleid door Lodewijk Asscher. De overgrootvader van Lodewijk Asscher gaf leiding aan het deporteren van Joden uit Amsterdam. Ook is de partij van Ahmed Aboutaleb betrokken bij oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Voorts valt de Jeugdzorg-Gestapo onder verantwoordelijkheid van Ahmed Aboutaleb.

Ahmed Aboutaleb heeft een verkeerd beeld van Nederland en zichzelf. Ahmed Aboutaleb denkt misschien dat hij in een fatsoenlijk land met een fatsoenlijke joods-christelijke cultuur woont en dat hij een voornaam persoon is wat zijn best doet ingeburgerd te zijn. Ahmed Aboutaleb heeft het helemaal vanuit de woestijn in Marokko geschopt tot burgemeester van Rotterdam terwijl veel Rotterdammers niet eens werk hebben. Ahmed Aboutaleb heeft er bij zijn inburgering voor gekozen lid te worden van de Nazi's. Ahmed Aboutaleb praat ook met de kak van de Nazi's. Omdat Nederland een groot Nazi-overblijfsel is herkent Ahmed Aboutaleb het verschil niet tussen Nazi's en gewone gezonde mensen.

Om een voorbeeld te geven. De kinderbescherming in Nederland valt tegenwoordig onder verantwoordelijkheid van de gemeente. Dat is dus mede onder verantwoordelijkheid van de burgemeester. Nu is het zo dat de kinderbeschermers in Nederland en dus tevens Rotterdam al decennia achtereen kinderen illegaal roven en verkrachten voor geld en niemand doet er wat aan. Ook Ahmed Aboutaleb niet. Als ware Gestapo's sloopt de kinderbescherming jeugd en gezin. Wie er wat aan doet wordt kapot gemaakt door ambtenaren zoals ook Ahmed Aboutaleb ambtenaar is. Ahmed Aboutaleb gaat ervan uit dat de instellingen voor de kinderbescherming gecertificeerd zijn en dat het dus goed is. Gecertificeerde Nazi's zijn ook Nazi's. Ahmed Aboutaleb staat ook achter Charlie Hebdo terwijl Charlie Hebdo is gedrukt op kosten van de familie die Auschwitz in bezit had. Dat is niet grappig!

Rotterdam is gebombardeerd op initiatief van de helden van Wilders en Ahmed Aboutaleb zwijgt. Een andere aardigheid voor Ahmed Aboutaleb om te weten is dat de Nazi's niet de Duitsers zijn. De Nazi's zijn zogenaamde Joden. Asjkenazi's. De Nazi's slaat op het verbond tussen de Nationaalsocialisten en de Zionisten. Nederland is vergeven van de socialisten als Ahmed Aboutaleb en de Zionisten, Joden zijn er bijna niet in Nederland. Dus Nederland is inderdaad een Nazi-overblijfsel. Nog eentje dan voor Ahmed Aboutaleb om het af te leren: Joden worden vandaag gewoon weer vervolgd en niemand zegt er iets van. Rechtspraak wordt bedreigd met afschrikwekkende consequenties als Joden niet worden vervolgd om hun eerlijke Joodse geluid over de schuld van de Zionisten aan de Holocaust en Ahmed Aboutaleb met zijn aardappel in de keel kijkt Nazistisch weg!

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus