U bent hier: Home / Nazi-praktijken Jeugdzorg

Nazi-praktijken Jeugdzorg

by J.L. de Kreek — last modified 19-06-2014 08:55
Opgeslagen onder:

Op Telegraaf.nl vandaag staat het bericht dat medewerkers van Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant bedreigd worden. Volgens Kees Swaanen, de vestigingsdirecteur van Jeugdzorg in Tilburg, gaat het om honderden boze telefoontjes. In het Brabants Dagblad zegt Swaanen dat de bellers dingen roepen als 'mensonterend handelen' en 'nazipraktijken' tot regelrechte doodsbedreigingen aan het adres van medewerkers.

Het zijn Nazi-praktijken van de Jeugdzorg. Niet alleen in de zaak van Hansje. Jeugdzorg doet niet aan waarheidsvinding terwijl dat wettelijk verplicht is. Alles vindt met gesloten deuren plaats. Het gewone bewijsrecht wordt niet gehandhaafd. Jeugdzorg komt afspraken niet na. Jeugdzorg bedreigt ouders. Jeugdzorg mishandelt ouders. Jeugdzorg misbruikt kinderen. Jeugdzorg mishandelt kinderen.

 

Met misleidende bezweringsformules strooit jeugdzorg iedereen zand in de ogen. Ook draagt jeugdzorg bij aan de dood van minderjarigen. Allemaal ten behoeve van de vette boterham van de medewerkers van de Jeugdzorg. Jeugdzorg is een opwerkingsfabriek voor UHP's en OT'sen. Vroeger met de Nazi's werd er knalhard gevochten tegen die Moffen. Dat is niet anders nu de Nazi-praktijken door de Jeugdzorg worden uitgevoerd.

 

In ieder geval is gekozen voor de knalharde juridische aanpak. De Jeugdzorg over de hele breedte moet strafrechtelijk vervolgd worden. Gijzelen. Mensenhandel. Gedwongen verdwijningen. Gevangenisstraffen van vijftien jaar jaar tot levenslang voor de medewerkers en bestuurders van de jeugdzorg, spreekt uit de bijpassende dossiers. De bestuurders en medewerkers willen vechten om kinderen onrechtmatig in hun netwerk te plaatsen ten behoeve van geld of anders misbruik. Ouders hoeven dat niet te pikken. Ouders zullen dat niet pikken. Niemand pikt de mishandeling van de jeugd door de Jeugdzorg.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus