U bent hier: Home / Nazi's waren Zionisten

Nazi's waren Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 02-03-2013 15:35
Opgeslagen onder:

In de media wordt verwezen naar nieuw onderzoek wat zou uitwijzen dat het aantal Joodse getto's en concentratiekampen in Duitsland en Europa tijdens het bewind van Hitler talrijker waren dan gedacht. Het is allemaal 'Just Got More Shocking' wat natuurlijk waar is nu blijkt dat de Zionisten de grote schuldigen zijn aan de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. Hoewel het aantal kampen en getto's meer blijkt te zijn dan veronderstelt is het aantal Joodse slachtoffers significant minder en zijn er relatief weinig mensen vergast.

De vele Joodse getto's in Oost Europa zijn gerelateerd aan het feit dat Joden vanuit Auschwitz Oost Europa zouden Koloniseren. Er zijn altijd veel Joodse getto's geweest in Oost Europa. Deze getto's zijn gemanaged door Joodse aristocraten die zelf in paleizen woonde en samenwerkte met Zionist Theodore Herzl die de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk op de internationaal politieke agenda gezet heeft. Voor Joden is het thans reeds 116 jaar geleden dat de eerste formele voorbereidingshandelingen voor de Jodenvervolging van 194-1945 uitgevoerd zijn: de oprichting van Israël bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-31 augustus 1897.

In het onderwijs komt steeds terug dat Israël in 1948 onafhankelijk werd. Israël bestaat reeds sinds 1897 als Staat met bestuurlijke lichamen, geheime diensten, strijdkrachten, banken, rechtspleging, zonder land en werd toen 'the Society of Jews' genoemd. Deze gemeenschap heeft onjoodse doelstellingen want het beoogt de stichting en kolonisatie van een Joodse Staat. Als er iets niet Joods is dan is het Israël. Israël voor Joden is als rednecks voor kleurlingen. Het Zionisme wat aan de basis staat van Israël is een fascistische, racistische, ondemocratische, nazistische, 'war like' ideologie gericht op verrijking van de familie Rothschild. De Rothschilds zijn de ongekroonde koninklijke familie van wereld-getto Israël, en Ronny Naftaniel en Esther Voet en geheel Jiddisch Nederland zwijgt want het doet alsof het niet weet wat Asjkenazim waarachtig zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus