U bent hier: Home / Nazifeiten van Jeroen Mirck

Nazifeiten van Jeroen Mirck

by J.L. de Kreek — last modified 18-11-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Jeroen Mirck is journalist en prominent lid van D66. Ooit was Jeroen Mirck bestuurder in Amsterdam. Jeroen Mirck doet op Twitter verslag van de verkiezing tot Ambassadeur van de Verdraagzaamheid 2017. “Mooie persoonlijke verhalen over #Verzoendag” twittert deze leider die tot over zijn oren betrokken is bij de voorbereidingen op de volgende Holocaust op de Joden. De vorige Holocaust is door de bedenker ‘grote verzoeningsfinale’ genoemd. Jeroen Mirck is één van de vele journalisten die de waarheid over de aanslagen in de VS 11 september 2001 een complottheorie noemt en zich niet druk maakt om de genocide op Semieten van de coalitiegenoten van D66 in het kabinet.

Jeroen Mirck is een man met eigen feiten die het publiek willens en wetens vals informeert middels nepnieuws om zichzelf en de groep waarbij hij is betrokken te verrijken of status te verlenen. Jeroen Mirck neemt deel aan de beroepsgroep waarvan de leden collectief en individueel verzwijgen dat beroemde westerse journalisten uit het eind van de 19e eeuw de creatieve breinen zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust, en dat deze journalisten de agenda van het actueel internationaal terrorisme hebben bepaald. Deze agenda blijkt al in 1922 te worden verspreid onder belangstellenden door journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf.

Jeroen Mirck is journalist die beroepshalve weten kan dat zijn beroepsgroep de grootste bijdrage heeft geleverd aan de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Jeroen Mirck is ook de journalist die na op de feiten te zijn gewezen doet alsof de boodschapper gek is. Jeroen Mirck kan weten dat de plannen van journalisten voor het uitroeien van de Joden in 1940-1945 voortbouwen in de huidige tijd en moeten cumuleren tot een volgende Holocaust op Joden op de bergen van Israël en dat al het volk des lands zal worden begraven. Vanwege het enorme aantal lijken zal de begrafenis “zeven maanden lang” duren.  

Jeroen Mirck is al jaren geleden geïnformeerd over de feiten. Jeroen Mirck weigert de waarheid in overweging te nemen en houdt vol dat zijn waandenkbeelden de realiteit weergeven. Jeroen Mirck is één van de leiders van de georganiseerde misdaad der journalisten en politici. Jeroen Mirck is ook uitgebreid geïnformeerd over de structurele misbruik van minderjarigen door ambtenaren van de kinderbescherming. De Nederlandse kinderbescherming laat mede bewerkstelligd door de partij van Jeroen Mirck en uitblijven van ontmaskering door journalist Jeroen Mirck of Chris Klomp minderjarigen gedwongen verdwijnen en misbruiken voor geld alsof de Gestapo nooit is weggeweest en voegt ze opzettelijk anderszins leed toe. Jeroen Mirck is zo verdraagzaam dat hij de opzichtige en zeer ernstige misdrijven accepteert van de stam die hij leidt.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus