U bent hier: Home / Nazi's bezoeken Anne Frank Huis

Nazi's bezoeken Anne Frank Huis

by J.L. de Kreek — last modified 29-09-2013 15:15
Opgeslagen onder:

De Nazistische president Shimon Peres van Israël heeft zondag in Amsterdam het Anne Frank Huis bezocht. Peres heeft een toespraak gehouden waarin hij het belang van Anne heeft benadrukt. „Annes stem moet wereldwijd gehoord worden, zeker in deze tijd”, zei de president. Dat heeft het museum laten weten. De stem van Anne Frank galmt na op het Goede Nieuws.

De 90 jarige Peres is gezien de leeftijd één van de oudst levende schuldigen aan de deportatie en moord op Anne Frank. Hij en zijn bende van Zionisten hadden de deportatie van Anne Frank en de overige Europese Joden reeds in 1897 beraamd. Toen zijn de eerste bestuurlijke lichamen van Israël opgericht en is de Endlösung als doel van de Zionisten geformaliseerd.

De eindeloze waslijst met authentieke geschriften waaruit met honderd procent zekerheid is vast te stellen dat WOII En de Holocaust het doel van de Zionisten geweest is en de Exodus hun vervulling mag onder dreiging van 'dire consequences' niet geopenbaard worden van de Zionisten. Het bezoek maandag van Nazistamhoofd Peres aan het Vredespaleis en het Internationaal Gerechtshof is betekenisloos omdat de Asjkenazim reeds 116 jaar Groot Israël als staat voor kapitalistische Nazi's met serieus terroristisch geweld van de internationale gemeenschap afdreigen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus