U bent hier: Home / Nazi's gewillige beulen der Zionisten

Nazi's gewillige beulen der Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 08-03-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Joden die de moeite nemen de afkomst niet te verloochenen prediken dat de propaganda van de Nazi's gebaseerd is op wat de Zionisten zeiden. Joden zijn nooit voorstanders geweest van Zionisme. Zionisme is voor Joden een soort kanker waaraan het Jodendom kapot gaat. Op grond van de publicaties van de helden van Wilders is de conclusie gerechtvaardigd dat zij persoonlijk de grote wegbereiders zijn van Hitler en de gaskamers.

Aangezien het zo is dat de feiten worden ontkend door de Nazi's in de politiek en media zoals Jan Roos en GeenStijl en Telegraaf en Nieuw Israëlitisch Weekblad en zij tevens willens en wetens de ware toedracht verhullen in verband met de aanslagen op Amerikaanse bondgenoten 11 september 2001, is niet moeilijk te begrijpen dat Nederland, de wereld en Europa ouderwets bedreigd worden door parasieten waarvan voorgangers actiever betrokken waren bij de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging dan de meeste mensen weten.

Niemand wordt verteld dat de Zionistische helden van Wilders zich in 1897 georganiseerd tot oorlogsdoel stelde de Exodus te laten plaatsvinden en antisemieten te accrediteren om Joden en hun bezittingen te executeren. Met kampen en treinen en alles daarbij. Bedacht door de helden van Wilders. Uitgevoerd door de Nazi's die door de Zionisten daarvoor zijn aangesteld. Vandaag worden Magistraten bedreigd door Zionisten om de Nazifeiten van de helden van Wilders te ontkennen en Jan Roos lacht de Joodse slachtoffers uit en profiteert van de mishandeling van Joodse bejaarden door de Sondecommando's van vandaag.

Meeste mensen weten niet dat zogenaamde Joden die uit de kampen zijn teruggekomen ook goed daders zijn kunnen omdat de Joden in de kampen ritueel zijn mishandeld en vermoord door Zionistische priesters die na de oorlog logen dat zij daartoe zijn gedwongen door de Nazi's. Auschwitz is gebouwd op gezag van de familie van de patroon van de helden van Wilders, juist om als sluitstuk van de door hun partners bedachte Endlösung ritueel een kabbalistisch brandoffer te laten plaatsvinden op zes miljoen Joden. De Holocaust is het particulier initiatief van de onderneming die ook het Israëlisch Hogergerechtshof en de Knesset sponsort. De Tweede Wereldoorlog en de Shoah zijn de oorlog en de massamoorden van de helden van Wilders.

Toen en nu worden zij proactief ondersteund door prominente journalisten en verslaggevers van de Telegraaf (Media Group) en het Nieuw Israëlitisch Weekblad. De Zionisten blijken al in 1923 in het Amsterdamse Concertgebouw hun plannen voor Holocaust aan het gewillige publiek gepresenteerd te hebben in de vorm van de dagboeken van de helden van Geert Wilders. De dagboeken staan in de originele Duitse taal te lezen op internet. Na de oorlog is er een Engelse vertaling verschenen die aan fantasie niks te wensen over laat. De feiten zijn dat Wilders met zijn “minder Marokkanen” uitspraken letterlijk invulling geeft aan de plannen van zijn helden om alle minderheden te separeren.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus