U bent hier: Home / Nazi's handlangers Zion

Nazi's handlangers Zion

by J.L. de Kreek — last modified 21-12-2015 06:00
Opgeslagen onder:

De journalisten en verslaggevers van GeenStijl, Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad wekken gaarne de schijn dat zij op handen van Joden zijn. Dat zijn ze niet. Journalisten en verslaggevers van GeenStijl, Telegraaf en Nieuw Israëlitisch Weekblad zijn 'harde core' antisemieten. De Zionistische helden van Geert Wilders en hun volgers zijn de grondleggers en de wegbereiders van Hitler en de gaskamers.

De muntDeze feiten zijn te weten als de authentieke documenten bestudeerd worden die gemaakt zijn door de handen van de Zionistische helden van Wilders en hun volgers. Wilders is op en top Nazi die macht misbruikt en bevoegdheden schendt om zijn dictatuur in te voeren. In 1923 probeerde Hitler middels een staatsgreep aan de macht te komen. Feder was zijn handlanger. Een Zionistische held van Wilders laat in zijn publicaties blijken dat Feder Zionist was. Eichmann heeft steevast verklaard dat hij Zionist is.

Eichmann zag zichzelf als tweede Herzl. Herzl is de intellectueel dader van de Holocaust. De man die het hele plan bedacht heeft en de organisatie heeft opgericht wat innig samenwerkend met de antisemieten de Holocaust liet plaatsvinden. De Zionisten hebben de Holocaust laten plaatsen en zijn de personen achter de schermen die Hitler groot gemaakt hebben en de eigenaren waren van Auschwitz. Auschwitz is een Zionistisch kamp. In 1897 bedacht door de held van Wilders.

Auschwitz was een particulier initiatief. Auschwitz was van geen kant een initiatief van de Duitse overheid. De Duitse overheid heeft vergunning afgegeven voor de bouw van een agrarisch modelkamp. Voor Joden. Auschwitz was een doorvoerkamp. Voor de doorvoer van Joden naar Palestina en Oost Europa. Om te koloniseren. Gedwongen. Ook om ze te vernietigen want voor de kolonisatie van Palestina waren alleen de 'sweet seventeens' nodig. Waarvan reeds vroeg in de 20ste eeuw groepen in Kibutzen “Hava Nagila” zingen. Geen Jood is uit vrije wil gedeporteerd door de volgers van de helden van Wilders. Deze personen lieten de deportaties uitvoeren door symbiotisch samen te werken met de antisemieten en het antisemitisme te laten toenemen.

Dat zijn de feiten. Zoals het in het echt gegaan is en zoals het heden ten dagen ook in het echt gaat. Het is natuurlijk totaal 'freaking' te ervaren als Tweede Generatie dat er in Nederland geen enkele ruimte is de waarheid en de feiten te onderwijzen in verband met de Nazifeiten van de helden van Wilders en de activiteiten van hun volgers vandaag de dag. Wilders heeft zijn Kristalnachtje reeds gehad. Bij GeenStijl werken gasten die stijfrechts feiten onder de pet houden die extreem relevant zijn voor iedereen om te weten.

Ze bedriegen en beliegen en belazeren iedereen. Ze bedreigen ambtenaren om gelijk te krijgen. Ze hitsen op tegen Semieten en bereiken daarmee ramkoers zoals ramkoers bedoeld is. Een derby alle middelen rechtens in de rechtszaal van de onafhankelijke rechtspraak ter verkrijging van strafvervolging van de klootzakjes en kaalkopjes. Er is bevel gevraagd om Geert Wilders te laten vervolgen voor het laten afgaan van een bernbom onder het open voertuigen van Nederlandse militairen.

Misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn daarbij gesneuveld. Wilders pleegt aanslagen op Nederland en het NATO-bondgenootschap en de Trias Politica met zijn dreigen met bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak. Ook heeft Wilders reeds afschrikwekkende internationale misdrijven laten begaan zoals zijn helden dat ook deden. Op Semieten. In Semietenland! Irak. Iran. Palestina. De Arabieren. Dat zijn in de aller eerste plaats SEMIETEN. Joden zoals Joden zijn komen uit het land der Semieten en dat is IRAK. De oorlog zonder geldige reden in Irak is de voortbouwende oorlog van de antisemieten tegen de Joden.

Zionisten zijn antisemieten omdat zij de bulk van Joden uit Europa gedeporteerd willen. Officieel sinds augustus 1897 met een heuse organisatie en geheime diensten en wapens en banken als ondersteuners. Middels krachtige lobby via media en politiek tot diep in Rusland bereikte de Zionisten met hun antisemitische plannen dat Zionistisch geïnspireerde aristocraten in getto's die zij bestuurde pogroms lieten plaatsvinden op de Joden die veelal eenvoudige arbeiders waren. Israël is het wereldgetto. Geregeld door gettomanagers die alle Joodse getto's op aarde verzameld hebben in Palestina om 'at the end' alle Joden tegelijk te laten verbranden bij en tijdens de Hel van Megiddo.

De antisemitisch geïnspireerde 'clash' tussen de Zionistische aristocratie en de Joodse arbeider in Oost Europa is de klasse strijd van Karel Marx. De Joden in Oost Europa ontvingen bescherming bij de Socialisten die ook arbeiders waren en werden in Duitsland onder druk van Zionistische machinaties samen met de socialisten opgeruimd. De legers der grote machten zijn in 1940-1945 gecommandeerd door het bezit van de familie van de patroon van de helden van Wilders.

In de recente grote Jihadzaak te Den Haag heeft de Rechtbank het verzoek van de verdediging om het verzetsrecht wakker te kussen beleefd afgewezen. Het beroep erop zoals Remmelink dit onderwijst was zo gek nog niet, behalve dat de raadlieden de feiten niet op een rijtje hadden. In Nederland bestaat geen recht op verzet. Althans niet in de zin zoals verzocht door de advocaten van de Jihadisten. Wilders roept iedereen op in verzet te komen. Medewerkers van de Telegraaf wisten al sinds 1922 van de oorlogs- en Holocaustplannen van de helden van Wilders en desinformeerde het publiek daarover met de gevolgen die iedereen kent van 1940/1945. De Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad zijn Nazidekmantels.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus