U bent hier: Home / Nazi's op herhaling

Nazi's op herhaling

by J.L. de Kreek — last modified 08-12-2013 10:24
Opgeslagen onder:

Het harde Nazisme is helemaal terug van nooit weg geweest. De SS is reeds operationeel waargenomen in Islamitische landen. De genocide in Irak is industrieel. Het grote ongemak nu met de crisis en illegale oorlogen van het westen is reeds jaren geleden zorgvuldig voorbereid. Eerste voor iedereen zichtbare manifestatie van het ongemak zijn de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Het wordt echter pas echt mondiaal ongemakkelijk wanneer 'the Coalition of the Willing' ondersteund door de Nederlandse politiek zonder geldige reden oorlog voert tegen Irak.

Deze oorlog die door Christen Democraat Balkenende buiten zijn mandaat ondersteund is met zijn politieke consent en dat van Verhagen en Jaap de Hoop Scheffer heeft geleid tot diepgaand onderzoek naar het motief van die misdaad. Snel bleek dat de president Bush waarbij Balkenende op schoot zat een grootvader bezit die manager en bankier was van het bureau van Adolf Hitler. De AIVD die spoorslags op de stoep stond toen een en ander breed uitgemeten werd op internet, noemde dat een algemeen bekend feit. Wat het consent van Balkenende c.s. des te opmerkelijker maakte.

Het rapport van de Commissie Davids volgde. Geen adequaat volkenrechtelijk mandaat. Dat dit een eerste klas oorlogsmisdaad is wordt verder door niemand benoemd. Ook dat de reden voor dit illegale geweld 'regime change' was is verder door niemand gevolgd met de conclusie dat Balkende dus een terrorist is. Het verdere onderzoek naar de illegale oorlog in Irak leverde de waarneming dat er tussen de 650.000 en 1,5 miljoen mensen zijn omgekomen ten gevolge van deze illegale oorlog. Islamieten noemen de westerlingen kruisvaarders die met moderne middelen een illegale kruistocht tegen de Islam voeren. Die conclusie wordt criminologisch gedeeld.

Balkenende is kruisvaarder. Verhagen is kruisvaarder. Bush is kruisvaarder. Blair is kruisvaarder. Met elkaar verzwijgen zij dat de aanslagen op Amerikaans grondgebied de door kruisvaarder gerealiseerde 'rapture' is wat past bij het Armageddon Beest wat de Zionisten reeds in 1897 losgelaten hebben. De illegale oorlog in Irak en de 'endless' hetze tegen de Islam is onderdeel van de reeds in 1897 begonnen Eind Tijd politiek der Nazi's. Iedereen denkt bij Nazi's aan seculiere fascisten en racisten. Dat is een vergissing. Ook de SS waren kruisridders. Net als Anders Breivik en arabist Hans Jansen. Hitler was op kruistocht opzoek naar de Heilige Graal: het bloed van Jezus.

De mensheid heeft in alle lagen van de bevolking het verkeerde beeld van de wereldgeschiedenis. Het gaat chronisch mis met geschiedenisles over de Eerste en de Tweede Wereldoorlog en de actuele naoorlogse geschiedenis. Iedereen denkt dat seculiere antisemieten schuldig zijn aan de Jodenvervolging van 1940-1945 terwijl het de Nazi' van Zion zijn die alles beraamd en betaald hebben juist om na de Tweede Wereldoorlog door te pakken met de ondergang van het huidige democratische systeem in de periode van 2012 tot rond 2022.

Ongeveer deze tien jaar zullen problematisch zijn omdat dan een Corporate Oligarg of althans een consortium van particulieren en ambtenaren ouderwets het Romeinse Rijk wil vestigen op aarde. Hitler noemde dat het Derde Rijk wat feitelijk het rijk is van zijn financiers Rothschild en Rockefeller. Vooral de Rockefeller Foundation anticipeert op Apocalyptische fantasieën voor de toekomst. Omdat niemand de dagboeknotities van de grote Zionistische leider Theodore Herzl leest weet niemand dat de Zionisten in 1897 al wilde dat de Joden uitgeroeid werden inclusief kampen en treinen en Jodenvraagstuk.

Ook rekende zij op ondersteuning van de Katholieken juist omdat de Katholieken geloven in de Eind Tijd nu zo ongeveer vanaf 2012 en verder. De Exodus van de Joden uit Europa is ook een exact vervulling van Katholieken Eind Tijd profetieën juist in de periode waarin het plaatsvindt. Het Zionisme en de Katholieken zijn de bron van het Nazisme zoals Europa gekend heeft. Die hebben de streken niet verleerd en zijn met de Rapture van 11 september 2001 op herhaling gegaan: Op Weg Naar Armageddon.

De Jeugdzorg is daar een manifestatie van. De sleutelrol van de christen politiek in de jeugdzorg is daarvoor een aanwijzing. Ook de Gestapo-methode die door Erik Gerritsen van BJAA en zijn collega bestuurder van de Jeugdzorg uitgevoerd wordt, en natuurlijk het aspect van de slimme geprivatiseerde overheid, het gebrek aan waarheidsvinding, de rechtszaken met gesloten deuren, het afpersen van consent van ouders, de zwarte SUV's waarin ouders bedreigd worden en het executeren zonder betekening door een deurwaarders, en de kleinschalige binnenlandse genocide van de jeugdzorg zijn meer dan voldoende aanwijzingen dat de Nazi's ook in Nederland 'full-blown back in town' zijn en dat het dus knokken gaat worden wanneer alles niet onmiddellijk anders gaat.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus