U bent hier: Home / Nazi's op herhaling (2)

Nazi's op herhaling (2)

by J.L. de Kreek — last modified 20-01-2014 11:55
Opgeslagen onder:

De Nazi's zijn terug van nooit weg geweest. Meeste mensen denken dat de Nazi's na de Tweede Wereldoorlog afgestraft zijn. Dat is schijn. De Nazi's zijn altijd de bepalende factor gebleven. Het geweld is ingedamd na 1945, althans in Europa want de Exodus en Israel als doelen waren bereikt. In de rest van de wereld zijn de Nazi's volop bezig gebleven met het separeren van de minderheden. Ook vandaag is de SS ouderwets operationeel.

Omdat de Nazi's altijd in alle of vrijwel alle Westerse en Oost Europese landen politiek maatschappelijk dominant zijn gebleven is veel mensen ontgaan dat de Nazi's een joodse achtergrond bezitten en zich daarom als slachtoffer hebben kunnen opstellen. De 'sonderkommando's' bijvoorbeeld. De Joden die verondersteld verplicht in de kampen de andere Joden moesten vergassen en verbranden werden geen stro breed in de weg gelegd door de kampencommandant met Joodse achtergrond.

De Nazi's zijn in divisies of rangen, standen of klassen te verdelen. De harde kern bestaat uit de Zionistische leiding die in 1897 Israël opgericht en de mensenrechten voor de Joden ontbonden heeft. Daarna hebben deze Nazi's het antisemitisme salonfähig gemaakt. Wat niemand goed begrijpt is dat antisemitisme zeer normaal was in Europa. Niet strafbaar en volstrekt vanzelfsprekend bevonden want bepaalde Joden waren letterlijk een plaag voor iedereen. Bovendien bepleite de grote Zionistische leiders dat antisemitisme een gerechtvaardigde vorm van zelfverdediging was en dat daarvan meer zijn moest om de Zionistische zaak te bevorderen.

Met de Zionisten als vrienden hebben Joden geen vijanden nodig. De Nazi's vandaag zijn Esther Voet, Ronny Naftaniel, Lodewijk Asscher, Uri Rosenthal, alle Maccabi joden en Ronald Eissens natuurlijk – de Almachtige zal zijn naam niet zonder humor met SS geschreven hebben! Vrijwel elke Jood die in Nederland rondloopt is een Nazi. Genuanceerd móet er worden want Nederland bezit ook reeds meer dan 600 jaar een populatie Joden die wél normaal Joods zijn en Joods doen. Het onbetrouwbare aan de Zionisten is dat zij zeggen Joods te zijn terwijl de gedragingen, het doen en/of laten, voor geen meter spoort met het Jodendom. Dat ze de minderjarigen besnijden of een synagoge hebben wil niet zeggen dat het Joden zijn.

De mensen op aarde die met fatsoen Joden genoemd worden kunnen keuren het Zionisme áf. De enige mensen op aarde die Joden zijn komen uit Spanje, Portugal, Marokko. De leden, vrienden, medewerkers, van het CIDI bezitten letterlijk, meet het en je weet het, hetzelfde DNA als Hitler. Joden bezitten hetzelfde DNA als Arabieren. Joden en Arabieren hebben dezelfde aartsvader. Letterlijk en figuurlijk bloedbroeders. Ze komen net niet uit dezelfde baarmoeder. Terwijl het ras waarvan de Zionisten stammen daarmee in de verste verte niet verwant is. Niet historisch, niet genetisch, niet cultureel op geen enkele wijze verknocht met Jodendom. Taal, muziek, tradities, geloof, DNA, is een gigantisch verschillen tussen Joden en het ras waaruit de Zionisten voortkomen. 

De Zionisten zijn de Nazi's en Joden zijn Joden. De Zionisten worden ook Asjkenazim genoemd of Nazi-joden. Deze Nazi's zijn na de Tweede Wereldoorlog bestuurders van Israël geworden. Zij waren reeds bestuurders van de Verenigde Staten van Amerika, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Rusland, Polen, Oekraïne, in al de landen waar Joden zijn gedeporteerd waren Zionisten en Joodse kapitalisten functioneel de baas. Zij bepaalde dat er een Jodenprobleem was wat totaal opgelost worden moest. Zij bepaalde dat dit snel moest gebeuren omdat er anders geen vrede zou zijn. De Rothschilds spelen daarin de hoofdrol omdat het de wereld voortgaand met groots geweld bedreigt als zij het Koninkrijk Israël niet in bezit krijgen. 

Om doelen te bereiken hebben zij eerst het eigen volk naar het gas gedragen. De grote groep Joden die vermoord zijn hebben de wortels in Khazaria. Het zijn onder dwang bekeerde Euro Aziaten die denken dat zij joods zijn omdat zij daarmee generatie op generatie geïndoctrineerd zijn. De werkende klasse van deze schijn-joden is in Oost Europa eeuwen als slaaf in getto's gehouden door de eigen kapitalistisch bestuurders. Na de Eerste Wereldoorlog is deze populatie middels door de Zionisten en Joodse kapitalisten ondersteunde pogroms de grens met Duitsland overgejaagd. Ook anderszins hadden Zionisten en kapitalistische Joden opzet Duitsland te ruïneren, economisch en anderszins zonder dat antisemitisme van de Duitsers daarbij een rol speelde. Joden en Asjkenazim née Nazi-joden hebben nooit goed met elkaar door een deur gekund. Huwelijken tussen deze twee zijn altijd ontmoedigd. In ieder geval vanuit authentiek Joodse kring, de kring van de échte Joden. Esther Voet, de nieuwe directeur van het CIDI is zo Joods als de Paus. 

Het feit dat de familie Rothschild de juridisch eigenaar was van het concentratiekamp Auschwitz en dat het Hitler betaald heeft en dat de Zionisten de Endlösung op de internationaal politieke agenda gezet hebben, zegt eigenlijk reeds meer dan genoeg. Dat die hele Holocaust ook een vette leugen is past goed bij de associaties die de Zionisten wekken met antisemitisme, racisme, fascisme, katholicisme en het Romeinse Rijk. De Zionisten zijn altijd tégen democratie en vrije meningsuiting geweest. Zij willen dictatuur. Zij willen het wereldbestuur bepalen met Jeruzalem als wereldhoofdstad. Gezien de hetze van de Zionisten tegen de waarheid en meer in het bijzonder hetzuur.nl en voorts dat er met 'dire consequences' gedreigd wordt wanneer de feiten worden herkend en erkend, is het redelijke vermoeden dat de Zionisten nog altijd niet uitgeraasd zijn en meer in het mars hebben. Wat vanzelfsprekend tevens inhouden kan dat legaal onmiddellijk en breed antiterroristisch geweld tegen elke zionist in Nederland gerechtvaardigd is. De Zionisten zullen weten wie ze vergast hebben.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus