U bent hier: Home / Nazi's spreken Ivriet

Nazi's spreken Ivriet

by J.L. de Kreek — last modified 17-12-2015 15:10
Opgeslagen onder:

Nazi's zijn te herkennen aan de taal die zij spreken: Ivriet. Dat is de taal die door Israëlisch en Martin Bosma gesproken worden. Meeste mensen weten niet dat de Zionisten die Ivriet als taal voor Israël hebben gekozen innig samenwerkte met de Nazi's om Joodse rijkdommen te executeren en Joden te vernietigen. De feiten staan allemaal in talrijke authentieke archieven die door het digitaal tijdperk online gekomen zijn en door iedereen gelezen kunnen worden.

Martin Bosma en Geert Wilders en GeenStijl en de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad en het Centrum Informatie Documentatie Israël zijn dekmantelorganisaties van de Nazi's. Om het publiek te misleiden en als zogenaamde belangenbehartigers op te komen voor de Joden. Het antisemitisme is het bedoelde gevolg van beleid en strategie van de Zionisten. Ongeacht of ze links of rechts zijn. Zionisten zijn Zionisten.

Hanneke Groenteman die als zogenaamde Jood zogenaamd heeft ondergedoken gezeten likt steevast de Nazi's op een bepaalde plaats en houdt de Nazi-feiten van de Zionistische helden van Wilders onder de pet. Esther Voet is ook zo'n teef. Wilders is verantwoordelijk voor oorlogsmisdaden, terrorisme, genocide, misdrijven tegen de veiligheid van de staat en bondgenoten en de verhoogde terreurdreiging. Niemand van de Telegraaf Media Groep maakt zich druk om het opruien door Wilders en Bosma. Alle medewerkers van de TMG likken de Blonde Geit en zijn handlangers steevast op een bepaalde plaats.

Esther Voet en de oud burgemeester van Maastricht en andere Zionisten nemen deel aan terrorisme gerelateerd bedreigen van de Nederlandse magistratuur om de Nazifeiten van de helden van Wilders te ontkennen en/of negeren. Geen enkele journalist reageert adequaat op de feiten. Boodschappers worden door de Nederlandse journalistiek steevast als “koekoek” weggezet. De omstandigheden zijn welhaast precies gelijk als voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Weer de ideologie van de helden van Wilders die de boventoon voert. Meeste mensen denken dat Hitler de maat bepaalde in de internationale verhoudingen in 1940. Dat is per se niet waar.

De Holocaust en het ontbranden van de Tweede Wereldoorlog is gewild en bepaald door de Zionisten. De door Wilders bewonderde commandant van de legers van Israël in oprichting kon in 1939/1940 vrede accepteren en wilde dat niet zonder dat de bulk van Joden gedeporteerd werd naar Palestina. De Tweede Wereldoorlog is de oorlog van de helden van Geert Wilders. Eichmann was volger van de helden van Wilders. Hitler heeft onder druk van oorlog met met de groep volgers van de helden van Wilders harde afspraken tot deportatie van Joden met hen gemaakt.

Auschwitz is uitgekozen in 1939 door de volgers van de helden van Wilders als locatie voor het kamp. De militair leider van de groep volgers van de helden van Wilders was oprichter van de bruinhemden. Hitler is betaald door de familie van patroon van de helden van Wilders. Auschwitz was bezit van de familie van de patroon van de helden van Wilders. Deze familie laat Charlie Hebdo drukken en is aangetrouwd met Paris Hilton. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn projecten van zij die Ivriet spreken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus