U bent hier: Home / Nazi's volgelingen Zionisme

Nazi's volgelingen Zionisme

by J.L. de Kreek — last modified 11-03-2014 16:45
Opgeslagen onder:

De Nazi's van het Centrum Informatie Documentatie Israël (CIDI) hebben vandaag hun antisemitisme monitor 2013 gepresenteerd. Daarin staat niet dat de Zionistische leiders reeds in 1897 vernietiging van Joden propageerde. In het incidentenrapport van de Zion-fascisten staat ook niet dat het MDI op internationale websites bestuur en rechtspraak bedreigt met 'dire consequences' wanneer de joodse waarheid van de feiten erkend wordt.

Met het belang van Joden als eerste overweging moet nog eens duidelijk gesteld worden dat de Nazi's volgelingen van het Zionisme waren en zijn. Nazisme is een vorm van Zionisme. Zionisme en Nazisme zijn vormen van antisemitisme. Zionisme typeert zich door revisie van de Diaspora. Dat is wat de Nazi's ook wilde. 

Dat nu de France NS nog eens de Holocaustrekening gepresenteerd krijgt is schandalig omdat Asjkenazische Joden de spoorwegen domineerde en bovendien het deporteren van Joden per trein bedacht hebben. Moest met goedkope wagons want de Joden moesten het vervoer zelf betalen. Lees het en u weet het. Allemaal opgeschreven door de grote Zionistische leiders Herzl, Nordau, Jabotinsky etc. Zij waren de grote Nazibestuurders die als Zionisten bij iedereen aan tafel in de internationale verhoudingen het ritme van de oorlogsdrum bepaalde. 

Is allemaal gedetailleerd door henzelf beschreven. Het waren de Zionisten die te Basel 1897 de Holocaust begonnen door de mensenrechten voor de Joden eenzijdig te ontbinden en hen te kwalificeren als een volk van bij meerderheid verachtte bedelaars. Deze ontbinding is nooit gerepareerd. De Nazi's zijn exclusief geïnspireerd door het Zionisme. Joden worden tot op de dag van vandaag geterroriseerd door Zionisten. Joden die in het verleden tot Islam zijn bekeerd worden nu als Palestijnen vergast op hetzelfde extreme Zionistische geweld als wat de Joden in Europa naar de kampen gedreven heeft.

coin.jpgWanneer de Zionisten er niet geweest waren of gewoon net als de meerderheid der Joden assimileren en emanciperen gepropageerd hadden was er nooit een 'Endlösung' geweest. De hele Jodenvervolging van 1940-1945 is het werk van Zionisten. Blijkt allemaal bijzonder expliciet en nadrukkelijk uit de talkrijke geschriften die de Zionistische bibliotheek rijk is en waarop Esther Voet, en Ronny Naftaniel en Ronald Eissens en het CIDI, en de Joodse Omroep en het Meldpunt het zicht onthouden. Met geen mogelijkheid zijn de Joden van Buitenveldert in veiligheid te brengen nu de Zionistische parasieten hen voortgaand zo dicht op de huid zitten.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus