U bent hier: Home / Nazi's winnaar WOII

Nazi's winnaar WOII

by J.L. de Kreek — last modified 05-03-2015 16:40
Opgeslagen onder:

De groep die gerekend moet worden tot de Nazi's is groter dan iedereen denkt. De Zionisten en Amerikaanse Joden hebben het fundament gelegd voor het Nazisme in Duitsland. Met de bedoeling de Duitsers en de Joodse 'aus zu rotten' ter Kolonisatie van Palestina. Eerst zijn de Joden in Oost Europa vergast op pogroms die door Zionisten uit West Europa zijn aangestuurd, vervolgens moesten de geallieerde van de Zionisten realisatie van de Endlösung tot oorlogsdoel maken. De feiten blijken verdomd makkelijk wanneer de bestaande archieven van het NIOD worden aangevuld met de ontbrekende stukken.

De hele geschiedschrijving over de Tweede Wereldoorlog is zieke propaganda van de organisaties die de hele waanzin op het geweten hebben. De Zionisten zijn de personen met het bloed van de zes miljoen Joden aan de handen. Nu in Oekraïne strijden de Nazi's en de Zionisten weer voor hun heilstaat door de wereld te betrekken in een oorlog met Rusland. Oorlog met Rusland was voor de Amerikanen een reden om Europa 'so called' te bevrijden. Eerst hebben grote Amerikaanse partijen Hitler gefinancierd en Auschwitz laten bouwen om een bloedige revolutie in Europa te realiseren tegen het Communisme en Socialisme, het kapitaal tegen de arbeiders.

Dit kapitaal wat is van families die zichzelf zien als Joden en Hitler en Auschwitz heeft gefinancierd, financiert nu de strijd in Oekraïne aan de zijde van het westen. Israël is daarin niks anders dan het wereld-getto voor de Joden waar zij bij en tijdens de aanstaande alles vernietigende oorlog van de Nazi's en fascisten gecrushed worden tussen Amerika en Iran. Amerikanen, Zionisten en het Vaticaan hebben na de Franse Revolutie innige samenwerkend de antisemieten groot gemaakt om in een sequence van oorlogen sinds de Eerste Wereldoorlog totaal heerschappij te verkrijgen voor “de Joodse Super Regering”.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus