U bent hier: Home / Nazi's zijn joden

Nazi's zijn joden

by J.L. de Kreek — last modified 29-12-2014 10:40
Opgeslagen onder:

De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 is zo goed gelukt omdat de Nazi's joden zijn. Hitler is een naam exclusief van prominente joodse families. De financiers van Hitler waren Joden. De spiritueel inspirators van Hitler waren joden. Eichmann zag zichzelf als net zo'n joods als de held van Wilders. Auschwitz was in bezit van joden. Kamp commandanten waren joden. Alles is door joden in het werk gesteld om Israël te stichten.

De joden hebben het eigen volk naar het gas gedragen om ze met zes miljoen tegelijk te brandofferen in de schoorstenen van de aanstaande koninklijke joodse familie van Israël. Daarom dat de jodenvervolging van 1940-1945 een Holocaust is genoemd. Holocaust is typisch voor joden. Joden begaan al eeuwen de ene Holocaust na de ander. Er zijn geen andere mensen die al eeuwen zo met Holocaust verwezen zijn als joden. Wie de Jodenvervolging van 1940-1945 kwalificeert als Holocaust zegt eigenlijk dat de joden het gedaan hebben, en dan hebben ze nog gelijk ook. 

De waarheid schrijven over de joden dat mag niet want dat is antisemitisme. Joden vinden pukkeltjes ook antisemitisme. Dat wordt het antisemitisme van de dingen genoemd. Hitler kreeg dertig miljoen Dollar van dezelfde 'corporate oligargy' die nu aan de basis staat van extreem geweld en genocide in Moslimlanden, en die naar alle waarschijnlijk de aanslagen in de VS 11 september 2001 en op de MH17 heeft laten plegen. Deze 'corporate oligargy' wordt geleidt door de joodse familie Rothschild, de familie Rockefeller en Koninklijke Shell. 

Als er personen zijn die moeten bloeden voor de Tweede Wereldoorlog dan zijn dat de joden en de Koninklijke Shell. Omdat de joden de feiten niet willen erkennen en vervolging afdreigen van zij die het Eerlijke Joodse Geluid laten horen wegens antisemitisme, bestaat het risico van geweld. Binnenlands geweld tegen joden. Buitenlands geweld tegen joden. Overal geweld tegen joden. Want joden zijn de grote schuldigen van de Tweede Wereldoorlog en liegen dat het de exclusieve schuld van de Germaanse Beschaving is.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus