U bent hier: Home / Nazi's zijn terug

Nazi's zijn terug

by J.L. de Kreek — last modified 04-06-2013 08:55
Opgeslagen onder:

De Nazi's zijn terug. Eigenlijk zijn ze nooit weg geweest. Altijd verdekt opgesteld. Ronny Naftaniel, Esther Voet, Lodewijk Asscher, Uri Rosenthal, Samuel Jong, Dimitri van Tienhoven, al die zogenaamde jodenjongetjes met lust naar leugens en het beloofde wereld-getto in Israël. Daarbij opgeteld de blatante Gestapo-praktijken van Jeugdzorg en de Christenheid van André Rouvoet, en u weet hoe laat het is. Fred Teeven wil de advocatuur ook al onder toezicht van de staat plaatsten. Alle kenmerken voor de nieuwe nazi dictatuur die de Zionisten al sinds 1897 zo graag voor zichzelf willen.

Dat iedereen denkt dat Nazi een afkorting is van 'Nationalsozialismus' komt door de verwarring die de Zionisten stichten onder burgers en het eenvoudige feit dat de Zionisten collectief en individueel aan de basis staan van de vernietiging van het Jodendom. Voor Ronny Naftaniel, Esther Voet, Lodewijk Asscher, Uri Rosenthal, Samuel Jong, Dimitri van Tienhoven is het verstandig handelen en nalaten op de feiten aan te passen want er is geen kans dat de leugens van Zion lang stand houden zullen. De originele teksten van Zionisten zijn in ieder geval sinds 1897 onmiskenbaar gericht op de ontaarding van Europa ten nadelen van de Joden en ten voordelen van de Zionisten in het algemeen en de bankiers familie Rothschild in het bijzonder.

Ná de Franse Revolutie, toen het antisemitisme van de kerk decimeerde, werden Joden prominent in de porno. Als een causaal gevolg van de vrijheid gelijkheid en broederschap en een succes van assimilatie en emancipatie. Deze revolutie die in Frankrijk begon, het land waar de Rothschild huizen hebben, stond de Zionisten niet aan want daardoor verloren zij macht over hun Joodse kolonies. Ook de voor Zionisten profijtelijke slavenhandel verdampte want slavernij werd verboden. De Rothschilds waren feitelijk ook gegadigde voor de beulen van de Franse Revolutie, alleen zij zijn ontkomen en hebben vanuit de huizen in andere landen zoals Engeland en de VS de Eerste Wereldoorlog gewonnen voor de Engelsen en Hitler betaald om een desnoods gewelddadige revolutie te beginnen in Europa.

Vandaag de feiten over de Zionisten publiceren wordt afgestraft ten titel van antisemitisme door juist zij die de feiten kennen kunnen omdat het Zionisten zijn:  Ronny Naftaniel, Esther Voet, Lodewijk Asscher, Uri Rosenthal, Samuel Jong, Dimitri van Tienhoven. Besneden zullen ze zijn. Bij tijd en wijle dragen ze een keppel. Mogelijk dragen zij een davidster en zijn ze helemaal verzot op de Joodse staat. Israël voor alles. Dàt zijn de moffen van nu. De 'hard core' Nazi's. De intellectueel daders, de financiers, de ondersteuners in sociale netwerken. Iedereen uitschelden en verdachtmaken die de Joden respecteert of de feiten publiceert zoals ze zijn.

Dwangmatig in de wijze waarop Nederland de Holocaust moet herdenken, en daarbij niet vertellen dat de kwalificatie Holocaust voor de Jodenvervolging van 1940-1945 een buitengewoon grove belediging van Joden is wegens geloof. Holocaust betekent dat de Joden zichzelf de catastrofe hebben aangedaan. Het Joodsevolk. De Joodsche menschen hebben de Shoah niet gewild. WOII, Auschwitz, de Hollandse Schouwburg. De Joodsche Raad, de Endlösung, is allemaal de wil van Zionisten om Palestina te kunnen stelen van de oorspronkelijke bewoners en oneigenlijk als Joodse staat toe te eigenen. Niet verwonderlijk staat de Rothschild bankiers als koninklijke familie geagendeerd.

De Joden willen geen Joodse Staat want dat is tegen het Joodse geloof. De Joden hebben wel een diep verlangen terug te keren naar Palestina, alleen zonder Joods bestuur. Sinds de veronderstelde kruisigingsdood van profeet Jezus Christus leven Joden in de verstrooiing. Er geld in het Jodendom een verbod voor Joden op het deelnemen aan bestuurlijke organen van enige staat. Joden zijn geen ambtenaren, doen niet aan staats- of bestuursrecht in de praktijk, want het Jodendom verbiedt hen dat. Zionisten hebben daar maling aan want Zionisten hebben alleen oog voor de eigen en overigens kapitalistische belangen.

De Zionistische wereldbeweging is geen Joodse bevrijdingsbeweging. Het is de politieke en maatschappelijke belangenorganisatie van de rijkste terroristen op aarde: de Rothschild bankiers en anderen uit die kring. De Zionisten behartigen de kapitalistische belangen van de rijksten op aarde om ten kosten van de mensheid in Palestina een vakantieoord voor zichzelf te stichten. De muur om Israël is precies wat de Zionisten altijd deden met Joden. Nu alle kolonies samengepakt in één getto wat bij en tijdens de door de Zionisten uitgelokte Hel van Megiddo in één keer met een verdwaalde atoombom vernietigd worden kan, met dank aan de Paus.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus